Πιστόριους: Λύγισε το ακροατήριο με την περιγραφή του:«Αισθανόμουν το αίμα να τρέχει επάνω μου»
G-Sports

Πιστόριους: Λύγισε το ακροατήριο με την περιγραφή του:«Αισθανόμουν το αίμα να τρέχει επάνω μου»

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους που κατηγορείται ότι στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 δολοφόνησε την σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο παραολυμπιονίκης περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το μοιραίο βράδυ.

«Πριν να το καταλάβω είχα πυροβολήσει τέσσερις φορές...», είπε χαρακτηριστικά ο Πιστόριους.

Και συνέχισε κλαίγοντας: «Προσπάθησα να την σηκώσω. Το κεφάλι της ήταν επάνω στον ώμο μου. Αισθανόμουν το αίμα να τρέχει επάνω μου. Το χέρι της είχε σπάσει. Δεν μπορούσα να την σηκώσω. Ήμουν στα γόνατα και την τραβούσα από το μπάνιο».

Ο Όσκαρ πρόσθεσε: «Είδα το κινητό της ότι ήταν στο μπάνιο και το πήρα. Έτρεξα πίσω στο κρεβάτι να πάρω και το δικό μου κινητό. Τηλεφώνησα στον Στάντερ που είναι φίλος μου και ζήτησα τη βοήθειά του. Δεν μπορούσα να σηκώσω τη Ρίβα. Πάσχιζα για να την σηκώσω. Έτρεξα προς τις σκάλες για να του ανοίξω την πόρτα».

Όταν ήρθε ο Στάντερ για να τον βοηθήσει, έμαθαν ότι το ασθενοφόρο είναι καθ' οδόν: «Περίμενα να φτάσουν. Είχα τα χέρια μου στον γοφό της προσπαθώντας να σταματήσω την αιμορραγία. Ο Στάντερ με ρώτησε αν είχα καθόλου ταινία για να δέσει τα χέρια της Ρίβα».

«Στάθηκα πίσω όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Μία νοσηλεύτρια ήρθε και μου είπε ότι θα ήθελε να με ενημερώσει ότι η Ρίβα είχε πεθάνει. Άρχισα να κλαίω και τότε ήρθαν και δύο αστυνομικοί... Η Ρίβα ξεψύχησε στα χέρια μου πριν έρθει το ασθενοφόρο».

«Προσπαθούσα να ξεπλύνω τα χέρια μου από το αίμα» είπε παρόλο που του είπαν να μην το κάνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved