Η «βόμβα» πρόκρισης του Καραγκούνη (video+photos)
G-Sports

Η «βόμβα» πρόκρισης του Καραγκούνη (video+photos)

Πριν από τρία χρόνια, στις 16 Ιουνίου 2012, ο Γιώργος Καραγκούνης με μια βολίδα «ξέρανε» τη Ρωσία (1-0) κι έστειλε την Ελλάδα για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους «8» του Euro!

Λες κι αυτή η μέρα το... είχε γραμμένο να χαρίζει στιγμές δόξας στην Εθνική Ελλάδας! Η 16η Ιουνίου μας είχε δώσει μεγάλη χαρά και το 2004, με το 1-1 απέναντι στην Ισπανία που αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες μας για πρόκριση στους «8», καθώς ως τότε κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε στην κατάκτηση του Euro, ενώ το «νέκταρ» της επιτυχίας το ήπιε ξανά η «γαλανόλευκη» στις 16 Ιουνίου 2012!

Μετά από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τους διοργανωτές Πολωνούς και την ήττα από την Τσεχία, η Ελλάδα είχε βρεθεί για ακόμα μια φορά με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είχε ωστόσο την τραγική εικόνα του Euro 2008 και προερχόταν από μια αξιοπρεπή παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότιο Αφρική! Η Ρωσία, που την είχαμε αντιμετωπίσει και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2004, σε ένα ακόμα παιχνίδι της μοίρας, ήταν αρκετά φορμαρισμένη και ήθελε να μην ηττηθεί από την Ελλάδα για να περάσει στην επόμενη φάση αφού είχε ήδη 4 βαθμούς!Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved