Το Europa League σας κάνει ευτυχισμένους με την… bet-at-home!
G-Sports

Το Europa League σας κάνει ευτυχισμένους με την… bet-at-home!

Όποιος πιστεύει πως… "δεν υπάρχει ευτυχία, που να κόβεται στα τρία", προφανώς δεν συμπεριλαμβάνει σε αυτό το… δόγμα και το στοίχημα. Γιατί οι τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων για το Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να σας κάνουν ευτυχισμένους, αν μπείτε στο παιχνίδι της bet-at-home.com.


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Μπριζ στο γήπεδό του και η νίκη του αποφέρει 1.65. Αν, μάλιστα, δώσετε πλεονέκτημα ενός τέρματος στους φιλοξενούμενους, η απόδοση ανεβαίνει στο 2.70.
Αν ο "δικέφαλος" βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο (χάνει στο πρώτο ημίχρονο) και το "γυρίσει" βγαίνοντας νικητής στο δεύτερο μισό, τότε η απόδοση εκτοξεύεται στο 16.00. Και βέβαια, επειδή μιλάμε για στοίχημα, η νίκη της Μπριζ ανταμείβεται από την bet-at-home.com με 4.90 και η ισοπαλία με 3.65.
Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο είναι το φαβορί, γι' αυτό και η νίκη του Άρη δίνει 10.00, η ισοπαλία 5.50, αλλά υπάρχουν μια σειρά από στοιχήματα που η bet-at-home.com προτείνει και τα οποία μπορούν να γεμίσουν τον κουμπαρά σας.
Για παράδειγμα, αν κάποιος ποντάρει 10 ευρώ (τυχαίο το νούμερο) στο ότι το ματς θα λήξει 3-3, αυτόματα παίρνει 800, αφού το στοίχημα εδώ δίνει απόδοση 80!
Η ΑΕΚ, μετά τη νίκη - ψυχολογίας επί του Ολυμπιακού, δοκιμάζεται στο Σπλιτ. Κι εδώ οι αποδόσεις της bet-at-home.com είναι ψηλές. Ο "άσος" δίνει 2.20, το "Χ" 3.25 και το "2" 3.10, ενώ υπάρχουν μια σειρά από στοιχήματα, που μπορείτε να βρείτε στο site της bet-at-home.com και που αν τα μελετήσετε, αν σταθείτε τυχεροί, μπορεί να σας προσφέρουν ένα πολύ καλό "χαρτζιλίκι", για να ξεκινήσει όμορφα ο μήνας σας.
Η bet-at-home.com εύχεται σε όλους τους συνεργάτες, σε όλους τους φίλους, σε όλους τους παίκτες και τις οικογένειές τους καλό μήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved