Γιάννης Αντετοκούμπο: Παντρεύεται μετά την απόκτηση τριών παιδιών; - Πρόβα νυφικού για τη Mariah
G-Sports

Γιάννης Αντετοκούμπο: Παντρεύεται μετά την απόκτηση τριών παιδιών; - Πρόβα νυφικού για τη Mariah

Μετά την απόκτηση μίας υπέροχης οικογένειας, ο Greek Freak Γιάννης Αντετοκούμπο μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Mariah

Μόλις πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί, την πριγκίπισσά του αφού προηγουμένως ήρθαν στον κόσμο τα δύο του αγόρια.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας ο οποίος τιμάει την ελληνική του καταγωγή όπου σταθεί και όπου βρεθεί ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός και να ολοκληρώσει την προσωπική του ευτυχία με τη γυναίκα της ζωής του.

sincerelyymariah_1701897301_3252072731759006362_34422895677.jpg

Η Mariah επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από ατελιέ νυφικών δημιουργιών όπου προφανώς έκανε πρόβα νυφικού για να είναι η πιο όμορφη την ημέρα που έχει δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής της με τον άντρα που έμελλε να είναι εκείνος με τον οποίο θα δημιουργούσε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν.

Φυσικά, το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών χωρίς να έχει ανακοινώσει όμως κάτι συγκεκριμένο για την ημέρα του γάμου του που αναμένεται να είναι λαμπερός και με εκλεκτούς καλεσμένους. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούμπο.

https://www.instagram.com/p/C1dpObPOp61/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved