Κόκκινου-Βασιλειάδης: Γιατί φούντωσε ξανά η κόντρα τους
Showbiz

Κόκκινου-Βασιλειάδης: Γιατί φούντωσε ξανά η κόντρα τους

Πάνω που όλοι πίστευαν πως η κόντρα του Παναγιώτη Βασιλειάδη και της Έλλης Κοκκίνου είχε περάσει στο στάδιο της ύφεσης, φούντωσε και πάλι. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Με αφορμή τα γενέθλια του παιδιού τους ξεκινάει μεταξύ τους, από ό,τι φαίνεται, νέος κύκλος έντονων συζητήσεων και διαπραγματεύσεων.

Περίπου μία εβδομάδα πριν ήταν που ο Παναγιώτης και η Έλλη βρέθηκαν μαζί στα γενέθλια του παιδιού τους Αλέξανδρου και όλα ήταν μέλι-γάλα. Ένα νέο περιστατικό όμως ήρθε να διαταράξει την ηρεμία και να φέρει πάλι γκρίζα σύννεφα. Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, τα γενέθλια που διοργάνωσε ξανά η τραγουδίστρια για τον 3χρονο Αλέξανδρο έκαναν έξαλλο τον Βασιλειάδη.

Ο Βασιλειάδης είχε διοργανώσει μία γιορτή σε παιδότοπο στην περιοχή του Ελληνικού, σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον για το γιο τους. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί και έδειξε να έχει τις καλύτερες σχέσεις. Μια εβδομάδα μετά (από τα πρώτα γενέθλια) -συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου- η τραγουδίστρια στο σπίτι της στη Βούλα έκανε πάλι τα γενέθλια του γιου τους καλώντας φίλους και γνωστούς, χωρίς όμως να το γνωρίζει ο τέως σύζυγός της, ο οποίος εντελώς τυχαία το πληροφορήθηκε από κοινό τους φίλο που ήταν προσκεκλημένος στο πάρτι.

Σύμφωνα με την Espresso, αυτό ήταν που έκανε έξαλλο τον επιχειρηματία, ο οποίος ισχυρίζεται πως, σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, έχει την ευθύνη για τη γιορτή και τα γενέθλια του παιδιού για όλο το 2011.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved