Στο Παρίσι ο Καραμανλής με την οικογένειά του
G-Politics

Στο Παρίσι ο Καραμανλής με την οικογένειά του

Στο εξωτερικό ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο Κώστας Καραμανλής. Κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα, ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγος του Νατάσα εδώ και μερικές ημέρες καταστρώνουν τα σχέδια τους για την ευρωπαϊκή πόλη που θα επισκεφθούν.

Πιθανότερος προορισμός τους θα είναι το Παρίσι και η EuroDisney, στα τέλη Ιουλίου. Είναι το δώρο στα παιδιά τους τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, τα οποία στις 12 Ιουνίου είχαν τα γενέθλια τους.
Το ταξίδι αυτό αποτελεί μια υπόσχεση που τους είχαν δώσει πέρυσι, όταν και πάλι την ίδια περίοδο είχαν επισκεφθεί την «πόλη του φωτός». Εκείνο, βέβαια, που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι αν θα μείνουν στο Χωριό του Disney ή στο Παρίσι. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η διαμονή τους δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα. Το Παρίσι, άλλωστε, είναι μια πόλη που γοητεύει -όπως φαίνεται- όλα τα μέλη της οικογένειας Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός το γνωρίζει πολύ καλά λόγω και του θείου του, αλλά και η Νατάσα πά¬ντα επιθυμούσε να τον συνοδεύει στα ταξίδια του στη Γαλλία, όταν ήταν πρωθυπουργός.
Άλλωστε, ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο Κ. Καραμανλής εμφανιζόταν στο εξωτερικό με τη σύζυγο του και κανόνιζε σχεδόν πάντα να μένει περισσότερες ημέρες από όσες προέβλεπε το επίσημο πρόγραμμα. Αυτό συνέβη και τις τρεις φορές που επισκέφθηκε τη γαλλική πρωτεύουσα.
Η παριζιάνικη μόδα, εξάλλου, πάντα άρεσε στη Νατάσα Καραμανλή, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε στο στενό της περιβάλλον. Για τον πρώην πρωθυπουργό, βέβαια, είναι περισσότερο μια «πόλη αναμνήσεων», καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που σε νεαρή ηλικία τον είχε ξεναγήσει ο θείος του Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όπως και πέρυσι έτσι και τώρα, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τον ευρωπαϊκό προορι¬σμό του Κ. Καραμανλή, αφού όλες τις προετοιμασίες του ταξιδιού έχει αναλάβει προσωπικά η Ν. Καραμανλή. Πηγή:Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved