Αγωγή κατά ΑΝΤ1 για τηλεπαιχνίδι Φερεντίνου
Showbiz

Αγωγή κατά ΑΝΤ1 για τηλεπαιχνίδι Φερεντίνου

300.000 € ζητά με αγωγή του στον ΑΝΤ1 παίκτης που συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος. Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι “Show me the money” στο οποίο όπως ισχυρίζεται ο παίκτης Γεωργίου Γκόντικα συμμετείχε στο πρώτο επεισόδιο που γυριζόταν για το τηλεπαιχνίδι. Όπως πάντα υποστηρίζει ο παίκτης μέσω της αγωγής του “Με τις πιο πάνω σωστές απαντήσεις κέρδισα το συνολικό ποσό των ευρώ 245.000 ευρώ”.

Ο κύριος Γκόντικας συνεχίζει στην αγωγή του περιγράφοντας τη στιγμή που οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού του ανακοίνωσαν ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο στο οποίο δεν θα προβαλλόταν ποτέ: “Μόλις εισήλθαμε στο γραφείο ο Παύλος Μάνεσης (σ.σ. Casting director) χωρίς καμία εισαγωγή μου ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο μάλλον δε θα προβαλλόταν, διότι μάλλον διαπιστώθηκαν τεχνικά προβλήματα και προσέθεσε ότι εξάλλου το σημερινό επεισόδιο μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί και ως γύρισμα πρόβα και τέλος μου πρότεινε μάλιστα συμμετάσχω μιά άλλη φορά, σε νέο γύρισμα του τηλεπαιχνιδιού και αυτό ως μία προσφορά της εκπομπής προς το πρόσωπό μου.
Αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για εμπαιγμό εκ μέρους των υπευθύνων του τηλεοπαιχνιδιού προς το πρόσωπό μου.”
Σε άλλο σημείο της αγωγής του, ο παίκτης του Show me the money αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προς υποστήριξη όμως του ισχυρισμού τους αυτού, δεν προέβαλαν ένα επιχείρημα αλλά τρία διαφορετικά επιχειρήματα, όπως τεχνικά προβλήματα -άνευρο επεισόδιο- γύρισμα πρόβας, επιχειρήματα εμφανώς αναληθή, διότι το επεισόδιο γυρίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε χωρίς τεχνικό πρόβλημα και με ένα ενθουσιώδες κοινό... Συνεπώς δεν παρουσιάστηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα και κανένα λόγο δεν είχαν οι υπεύθυνοι του τηλεπαιχνιδιού για τη μη προβολή του. Απλά ενήργησαν με σκοπιμότητα για τη μη καταβολή των κερδών ύψους ευρώ 245.000.”
Μετά από ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ των δύο πλευρών τελικά ο παίκτης αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του ΑΝΤ1, ζητώντας τώρα συνολικά 300.000 ευρώ, 245.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα κέρδη του από το παιχνίδι και άλλες 55.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που όπως υποστηρίζει υπέστη από την όλη υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved