Οι επενδύσεις του Armani στη Λευκάδα!
Showbiz

Οι επενδύσεις του Armani στη Λευκάδα!

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα πως ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Giorgio Armani που ντύνει μερικές από τις πιο διάσημες σταρ παγκοσμίως, επενδύει σε γη στην Ελλάδα και μάλιστα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της. Ο λόγος για τη Λευκάδα όπου αγόρασε πρόσφατα μία έκταση περίπου 150 στρεμμάτων όπου πρόκειται να χτιστούν 12 πολυτελείς βίλες.


Σύμφωνα με πληροφορίες η αγορά της συγκεκριμένης έκτασης που βρίσκεται στην περιοχή Λειψόπυργος του Δήμου Απολλωνίας, έγινε από Γερμανική εταιρία, οικονομικών συμφερόντων του διάσημου σχεδιαστή η οποία και ήρθε σε συμφωνία με μεσιτικό γραφείο της περιοχής.
Σε ό,τι αφορά τώρα τις βίλες που θα χτιστούν στην περιοχή, αυτές θα διαθέτουν όλα τα κομφόρ, ακόμα και αυτόνομη παραλία στα καταγάλανα νερά της Λευκάδας. Επίσης θα διαθέτουν spa και πισίνα ενώ η αρχιτεκτονική τους θα είναι απαράμιλλης αισθητικής, απόλυτα όμως εναρμονισμένη με την αρχιτεκτονική της Λευκάδας. Εννοείται πως κάποια απ’ όλες θα φιλοξενεί κάθε χρόνο το καλοκαίρι τον ίδιο τον Giorgio Armani ενώ οι υπόλοιπες θα διατίθενται προς ενοικίαση στους διάσημους φίλους του.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved