Γιώργος Καπουτζίδης: “Τραβούσα το κρεβάτι μου για να βρω ψιλά να πάρω τσιγάρα”
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: “Τραβούσα το κρεβάτι μου για να βρω ψιλά να πάρω τσιγάρα”

Για τα εφηβικά του χρόνια, τη σχέση του με τα χρήματα, την κριτική που έχει δεχθεί και άλλα πολλά μίλησε σε συνέντευξή του ο σεναριογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, διασκευαστής θεατρικών και προπάντων ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης.

“Έχω περάσει δύσκολες οικονομικές περιόδους, αλλά λίγο εκ του ασφαλούς, από τη στιγμή που οι γονείς μου είχαν τα χρήματα να με ενισχύσουν ανά πάσα στιγμή. Δούλεψα ως σερβιτόρος και ως υπάλληλος σε μαγαζί με τουριστικά είδη στο Μοναστηράκι, υπήρξαν φάσεις που τραβούσα το κρεβάτι μου για να βρω ψιλά να πάρω τσιγάρα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Αναφορικά με την κριτική που δέχτηκε για τα διαφημιστικά που έκανε ανέφερε ότι είναι λάθος αυτό που γίνεται· σε κρίνουν άνθρωποι χωρίς να σε ξέρουν, χωρίς να έχουν πιει μισό καφέ μαζί σου, και βγάζουν συμπέρασμα για εσένα, για την ύπαρξή σου. Στην αρχή θύμωνα, αλλά από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι.

Όσο για το άν θα περιμένουμε σύντομα σήριαλ από τα χεράκια του δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προς το παρόν δεν ξέρει αν η επόμενη απόπειρά του για σενάριο θα προορίζεται για την τηλεόραση ή για τον κινηματογράφο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved