Και άλλη απειλή για βόμβα στο “X-Factor”
Media

Και άλλη απειλή για βόμβα στο “X-Factor”

Απειλητικό τηλεφώνημα δέχτηκε πριν από λίγα λεπτά ο ΑΝΤ1 ότι στα πλατό του “X-Factor” έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Η παραγωγή του παιχνιδιού ενημέρωσε υπεύθυνους και συμμετέχοντες για την ύπαρξη βόμβας, ενώ κατά την διάρκεια του διαλείμματος ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στο πλατό προκειμένου να ενημερώσει και το κοινό. Αν και η ανακοίνωση για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο σταθμός από άγνωστο ήταν ρητή και κατηγορηματική, το πρόγραμμα δεν διεκόπη ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής τόνισαν στο κοινό ότι όποιος παραμείνουν στο studio θα είναι με δική του, προσωπική ευθύνη.

Φυσικά οι πιστοί fans του talent show δεν φάνηκε να θορυβήθηκαν από το περιστατικό καθώς δεν αποχώρισε σχεδόν καθένας και όλοι μαζί συνέχισαν απτόητοι να απολαμβάνουν το show. Ο λόγος που η παραγωγή ήταν τόσο “ελαστική” με την διαχείριση του τηλεφωνήματος έχει φυσικά να κάνει με την ύπαρξη της ομάδας των 30 ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών οι οποίοι 3 μέρες πριν από κάθε live ελέγχουν διαρκώς τον χώρο με σκυλιά αλλά και άλλους μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας. Πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν εκπαιδευτεί σε πολύ σκληρές συνθήκες στο εξωτερικό, ενώ μερικοί από αυτούς στο παρελθόν έχουν υπηρετήσει στα Ο.Y.K.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved