Στα παρασκήνια των Καλλιστείων. Όλα όσα έγιναν!
Showbiz

Στα παρασκήνια των Καλλιστείων. Όλα όσα έγιναν!

Της Νάντιας Αδαμοπούλου

Για ακόμη μία χρονιά δεν έλειψαν οι γκρίνιες, οι εντάσεις και τα ευτράπελα από το φετινό 20ο διαγωνισμό ομορφιάς. Όσο για τα gossip που ακούστηκαν στο παρασκήνιο της κατά τα άλλα λαμπερής βραδιάς, πάρα πολλά και πολύ πικάντικα...

Είναι η στιγμή της στέψης της μεγάλης νικήτριας της βραδιάς, της Σταρ Ελλάς Βιβιάνας Καμπανίλε, η οποία λάμπει ολόκληρη από ευτυχία. Τα βλέμματα όμως παρ' όλα αυτά είναι στραμμένα σε μία άλλη διαγωνιζόμενη που λίγα μόλις λεπτά πριν έχει στεφθεί Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2009. Είναι η πρώην Μις Γιάνγκ Νταϊάνα Ιγροπούλου που της είναι προφανώς αδύνατον να κρύψει τη δυσαρέσκειά της. Δεν χαμογελά, είναι σκυθρωπή ενώ κάθε σκληρή έκφραση του προσώπου της υποδηλώνει το θυμό της. Όταν η Βίκυ Καγιά προσκαλεί λίγα λεπτά αργότερα όλες τις εστεμμένες να βρεθούν κοντά της πάνω στη σκηνή για να φωτογραφηθούν, η Νταϊάνα δεν κουνιέται από τη θέση της, απρόθυμη να στηθεί δίπλα στις άλλες κοπέλες. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τζούλια Αλεξανδράτου που πρώτη στην ιστορία του διαγωνισμού έδειξε έντονα το πόσο είχε δυσανασχετήσει για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού... Το σίγουρο είναι πως η Νταϊάνα κατάφερνε να κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνη!


Ανακούφιση για τους διοργανωτές της βραδιάς η εμφάνιση της περυσινής Σταρ Ελλάς Διονυσίας Κουκίου που μόλις λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού δήλωνε πως δεν επρόκειτο να παραδώσει το στέμμα της. Τελικά η όμορφη Διονυσία εμφανίστηκε στη σκηνή του “Αθηνών Αρένα” όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός και έστεψε τη Σταρ Ελλάς Βιβιάνα Καμπανίλε και την Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς -και θλιμμένη- Νταϊάνα Ιγροπούλου.

Για πολλούς εκείνη που άξιζε έναν καλό τίτλο ήταν η Χριστιάνα Γαργαροπούλου που τελικά αναδείχθηκε κατά τη χθεσινή βραδιά Μις Τουρισμός. Από την αρχή σχεδόν του διαγωνισμού, κάθε φορά που εμφανιζόταν στη σκηνή, ο κόσμος χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε. Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, απορούσαν που δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Για έναν από τους κριτές πάντως, και συγκεκριμένα για τον Θανάση Ευθυμιάδη, μάλλον πιο άξια για τον τίτλο της Σταρ Ελλάς ήταν η Νταϊάνα Ιγροπούλου την οποία χειροκροτούσε συνέχεια κάθε φορά που εμφανιζόταν στην σκηνή. Η αντίδρασή του δεν ήταν ίδια με τις άλλες κοπέλες, γεγονός που έπεισε τους πάντες πως ο ηθοποιός ήθελε νικήτρια της βραδιάς την Νταϊάνα. Η κριτική επιτροπή συμπληρωνόταν από την διάσημη -και στο εξωτερικό- Καλλιόπη, ο διατροφολόγος Ηλίας Σακκάς, η Σταρ Ελλάς 1990 Τζένη Μπαλατσινού, η Δωροθέα Μερκούρη, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Άντα Λιβιτσάνου για την οποία όλοι σχολίασαν την πρόχειρη κουπ της.

Όσο για τα φορέματα των κοριτσιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, για πρώτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων, φορέθηκαν τουαλέτες από διάφορους δημιουργούς, ανάμεσά τους ο Χρήστος Βελουδάκης, η Ορσαλία Παρθένη, ο Χριστόφορος Κοτέντος, οι οίκοι Laskaris, Kiriakos, Simeoni, Delight, Theia, Walm, Deux Hommes και πολλοί άλλοι.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά, γοήτευσε με τις συχνές εναλλαγές των φορεμάτων της όλα made by Silia, μιας και είναι γνωστό πως η σχέση που τις συνδέει είναι κάτι παραπάνω από φιλικές, σχεδόν αδελφικές. Ειδικά εφόσον η παρουσιάστρια στο μέλλον σκοπεύει να παντρευτεί τον αδελφό της Σίλιας Κριθαριώτη, τον Νίκο. Η μόνη 'άτυχη' στιγμή της παρουσιάστριας της βραδιάς εκείνη που εμφανίστηκαν στη σκηνή ο Αράς με την Αϊσέλ, το συγκρότημα που εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν καθώς η τραγουδίστρια φορούσε παρεμφερές με τη Βίκυ Καγιά φόρεμα. Γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους παρευρισκόμενους. Πάντως, η βραδιά μουσικά 'ντύθηκε' άψογα, με τα Κόκκινα Χαλιά να παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια made by Γιώργο Θεοφάνους -δήλωσε ασθένεια και δεν εμφανίστηκε στα καλλιστεία-, τη Βίκυ Καγιά να εκθειάζει το ταλέντο της ως ερμηνεύτρια μαζί με τον Λούκα Γιώρκα και το συγκρότημα Cabin 54 που τον περασμένο χειμώνα εμφανιζόταν με τον Σάκη Ρουβά.

Φυσικά τα καλλιστεία δεν ήταν μόνο ό,τι γινόταν επί σκηνής αλλά και εκτός αυτής. Στην τεράστια σάλα του “Αθηνών Αρένα” όπου φιλοξενούταν η βραδιά, εμφανίστηκαν δύο ζευγάρια για τα οποία είχαν γραφτεί διάφορα τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για τον κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνη Σρόιτερ και τη Δήμητρα Αιγινίτη που πριν από λίγο καιρό είχαν χωρίσει. Τελικά όμως είναι και πάλι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Το ίδιο και ο νικητής του Χ-Factor Λούκας Γιώρκας ο οποίος εμφανίστηκε στο κέντρο μαζί με την αγαπημένη του Ειρήνη για τους οποίους είχε γραφτεί πρόσφατα πως βρίσκονται στα χωρίσματα. Να όμως που τους διέψευσαν όλους καθώς παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι. Ένα ακόμα ερωτευμένο ζευγάρι της βραδιάς ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη. Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη τέλος -όπως αναμενόταν άλλωστε- εμφανίστηκε στο Αθηνών Αρένα ο Γιάννης Λάτσιος.

Όσο για τα ευτράπελα της βραδιάς, αυτά είχαν να κάνουν περισσότερο με τις εκ των υστέρων γκρίνιες των συγγενών των κοριτσιών που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό χωρίς να έχουν κερδίσει κάποιο τίτλο. Σε δύσκολη θέση ήρθε τέλος η Τζώρτζια Ζιώγου, όταν ενώ περπατούσε πάνω στη σκηνή με την κόκκινη τουαλέτα της παραλίγο να σωριαστεί. Τελευταία στιγμή όμως και αρκετά... εκπαιδευμένη από τους ανθρώπους που ασχολούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα με την κινησιολογία των κοριτσιών, κατάφερε να το... σώσει την τελευταία στιγμή!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved