Η οικογενειακή ταβέρνα του αδερφού της Κοκκίνου
Showbiz

Η οικογενειακή ταβέρνα του αδερφού της Κοκκίνου

Μπορεί η Έλλη να είναι η 'φωνή' της οικογένειας, άλλος όμως έχει τα πρωτεία στην κουζίνα. Ο αδελφός της διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια μία από τις καλύτερες ταβέρνες στα νότια προάστια...

Πριν καν γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία στο χώρο του τραγουδιού η Έλλη Κοκκίνου, ο αδελφός της Βασίλης, με τον οποίο και διατηρεί άψογες σχέσεις από όταν ήταν μικρά παιδιά, είχε κιόλας στήσει τη δική του πετυχημένη επιχείρηση.

Πρόκειται για μία οικογενειακή ταβέρνα με το όνομα “Η Αυλή” στην περιοχή της Παλαιάς Φωκαίας η οποία έχει γίνει εδώ και χρόνια στέκι όχι μόνο των κατοίκων που μένουν κάπου εκεί γύρω αλλά και πολλών επώνυμων που καταφεύγουν εκεί για να απολαύσουν πατροπαράδοτες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, η συγκεκριμένη ταβέρνα έχει αποκτήσει φανατικούς θαμώνες, ανάμεσά τους και celebrities που μάλλον αγνοούν ότι ο ιδιοκτήτης είναι αδελφός της Έλλης Κοκκίνου. Η ίδια πάντως πηγαίνει πολύ συχνά με τον σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη για φαγητό καθώς γνωρίζει πως θα απολαύσει πραγματικά πολύ καλά πιάτα.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, ρίχνουν πολλή προσωπική δουλειά τόσο ο αδελφός της Βασίλης και η νύφη της Ρεβέκκα όσο και τα παιδιά τους -και ανίψια της Έλλης- που όταν πέφτει πολλή πελατεία είναι πάντα εκεί για να εξυπηρετήσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved