Ο γάμος του αδελφού του πρώην Υπουργού
G-Politics

Ο γάμος του αδελφού του πρώην Υπουργού

Τι πιο ρομαντικό από να παντρεύεσαι στο νησί των Ιπποτών, σε μία ονειρεμένη τελετή και με καλεσμένους όλους τους φίλους σου; Ο Σωτήρης Φώλιας, αδελφός του πρώην Υπουργού Ανάπτυξης Χρήστου Φώλια πάντως, μαζί με την αγαπημένη του Φωτεινή, αυτό έκανε...

Σε ένα απίστευτα ρομαντικό σκηνικό ένωσαν τις ζωές τους για πάντα ο Σωτήρης Φώλιας και η αγαπημένη του Φωτεινή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στο κέντρο της Ρόδου παρουσία πολλών φίλων του από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κυρίως από τον επιχειρηματικό χώρο. Οι δυο τους επέλεξαν το νησί των Ιπποτών για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους, όχι επειδή κατάγονται -όπως ίσως νομίσει κανείς- από εκεί αλλά επειδή εκεί έχουν περάσει τις ωραιότερες διακοπές τους τα τελευταία 11 (!) χρόνια.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα του γάμου, μόνο λιτή δεν ήταν η τελετή αφού η νύφη ήθελε η εκκλησία να είναι γεμάτη από κασπό και λουλούδια τα οποία μάλιστα όπως μάθαμε είχαν καταφτάσει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πιο εντυπωσιακό απ' όλα όμως ήταν πως τα γλυκά που θα σερβίρονταν αργότερα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού ήρθαν αεροπορικώς κατευθείαν από το... Παρίσι! Στη δεξίωση που ακολούθησε και φιλοξενήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Καζίνο της Ρόδου, τα πάντα ήταν πολύ προσεγμένα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και οι προμήθειες της δεξίωσης είχαν σταλεί στο νησί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εντυπωσιακός και ο τρόπος που επέλεξε το ζευγάρι να εμφανιστεί στους καλεσμένους του στο χώρο της δεξίωσης. Τέσσερα βιολιά, ένα πιάνο και δύο βιολοντσέλα χάρισαν στη βραδιά μία πραγματικά πολύ εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο του ζευγαριού. Και πώς να μην ικανοποιηθεί ο κάθε ένας από αυτούς όταν οι νεόνυμφοι ξόδεψαν για αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους περίπου 400.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους.

Να τους ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας κάθε ευτυχία στη νέα ζωή που ξεκινούν. Τα αποκλειστικά πλάνα από την πιο ευτυχισμένη μέρα του αδελφού του πρώην Υπουργού και της αγαπημένης του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του gossip-tv με τον Νάσο Γουμενίδη στις 20.00 ώρα Ελλάδας!

Της Νίας Αβδελλή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved