Σοφία- Γιάννης Κούστας: Βόλτες με το άλογο και κρουαζιέρα στο Αιγαίο
Lifestyle

Σοφία- Γιάννης Κούστας: Βόλτες με το άλογο και κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Η Σοφία Κούστα με τον σύζυγό της, Γιάννη κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο. Εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα, η Σοφία λατρεύει την ιππασία και ο Γιάννης το παραδοσιακό σπορ της άμμου, τις ρακέτες. Μάλιστα, η Σοφία Κούστα εθεάθη να κάνει ιππασία πάνω σ’ ένα λευκό άλογο στην Παράγκα της Μυκόνου.

Με χάρη και ευκολία έμπειρου αναβάτη ανέβηκε στο κατάλευκο άλογο και με μόνη περιβολή του μαύρου μαγιό της και ένα ζευγάρι ασορτί γυαλιά, κατάφερε από το πρώτο λεπτό να απολαύσει την ελευθερία των καλπασμών.

Ικανό παρτενέρ σ’ αυτή τη δραστηριότητα βρήκε τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο που κάνει επίσης διακοπές στο νησί μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του Αντωνία Βεντούρα. Ο δε Γιάννης Κούστας προτιμά ένα από τα παραδοσιακά σπορ της άμμου, αυτό της ρακέτας.

Την περασμένη Πέμπτη το ζευγάρι και οι δύο κόρες τους, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους, αναχώρησαν με το μοντέρνο και φουτουριστικό 50μετρο Aifos για τις Μικρές Κυκλάδες, όπου θα κάνουν ένα τουρ προτού επιστρέψουν στη Μύκονο. Πηγή:Reallife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved