Video: Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου και τα πρώτα λόγια στην νέα της εκπομπή
Media

Video: Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου και τα πρώτα λόγια στην νέα της εκπομπή

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε σήμερα πρεμιέρα με την εκπομπή "Αξίζει να το ζείς". Πολύ όμορφη και ανανεωμένη βγήκε χορεύοντας, αλλά όταν την υποδέχτηκε θερμά το κοινό της συγκινήθηκε πολύ.


"Θέλω να ξέρετε ότι με εμψυχώνετε πάρα πολύ με το χειροκρότημα και τη ζεστασιά της. Να καλωσορίσουμε και όλους τους τηλεθεατές από το σπίτι στο νέο μας στούντιο, στο νέο πλατό. Αξίζεις να το ζεις, αυτός είναι ο τίτλος της νέας μας εκπομπής στο STAR. Η ζωή είναι σαν τη θάλασσα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το μπουρίνι και εμείς μέσα στο καλοκαίρι, αυτό το απρόσμενο της ζωής. Αλλού μας αφήσατε τέλη Ιούνη, αλλού μας βρίσκεται τώρα. Περάσαμε μια μεγάλη φουρτούνα και είμαστε εδώ να κάνουμε αυτό που αγαπήσατε τα τελευταία τέσσερα χρόνια....
Εγώ και άλλοι περίπου 17 συνάδελφοι δεν θα συνεχίζαμε στον ANT1, περάσαμε ζόρια, κλάψαμε, νιώσαμε απόγνωση, ανασφάλεια. Αυτά συμβαίνουν πάντα. Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη και την ελπίδα ότι θα μας δινόταν η ευκαιρία να συνεχίσουμε αυτό που τόσο αγαπήσατε και έτσι φτάσαμε στη σημερινή μέρα. Έτσι φτάσαμε ως εδώ, με την πίστη και τη στήριξη του STAR, το οποίο μας έδωσε όλα τα μέσα, μας αγκάλιασε και μας βοήθησε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πάμε, λοιπόν, μπροστά. Κρατάμε από το παρελθόν μόνο τις καλές στιγμές. Οι καλές στιγμές, οι δυνατές, ήταν παρά πολλές και πολύ σημαντικές. Έτσι λοιπόν κρατάμε αυτές και συνεχίζουμε" ανέφερε η ίδια!

Από εμάς, καλή αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved