Turkish Airlines Νέο απόκτημά της  ένα Boeing 777-300ER
G-Business

Turkish Airlines Νέο απόκτημά της ένα Boeing 777-300ER

Το νέο απόκτημά της, ένα Boeing 777-300ER, το πρώτο από τα 12 της σειράς που έχει παραγγείλει, παρέλαβε η Turkish Airlines. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο, μάλιστα, είναι το πρώτο που αγοράστηκε απευθείας από την κατασκευάστρια εταιρία Boeing, και είναι το πρώτο στο οποίο θα εγκαινιαστεί η νέα θέση «comfort class», την οποία εντάσσει η Turkish Airlines στην καθημερινότητά της.

«Η Turkish Airlines συνεχίζει να αναπτύσσεται ως μία παγκόσμια αεροπορική εταιρία, και το νέο 777 μας βοηθάει να επεκταθούμε σε νέες αγορές, στην Ασία και στην Αμερική», είπε ο κ. Hamdi Topcu, μέλος του Διοικητού Συμβουλίου της Turkish Airlines, και συμπλήρωσε:
«Η προσθήκη των νέων Boeing 777 - 300ER αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης μας στο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και άνεση στους επιβάτες μας, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρίας μας σε όλα τα επίπεδα».

Ο Marlin Dailey, αντιπρόεδρος πωλήσεων της Boeing Commercial Airplanes, δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα συνεργασία. «Η Turkish Airlines έχει επιδείξει με εξαιρετικό τρόπο τη δέσμευσή της, στο να καθιερώσει πρότυπα παγκοσμίου κλάσης για τη λειτουργία της. Το 777 - 300ER είναι μία εξαιρετική επιλογή για την THY, καθώς η μεγάλη του αποδοτικότητα, η ευρύχωρη καμπίνα και η αξιοπιστία του, που είναι κυρίαρχη στη βιομηχανία αεροσκαφών, συνδυάζονται ώστε να βοηθήσουν την αεροπορική εταιρία στο να παρέχει ταξιδιωτική εμπειρία ανώτερου επιπέδου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved