Αλέξανδρος Ρήγας: “Ζηλεύω πολύ το Νησί”
Showbiz

Αλέξανδρος Ρήγας: “Ζηλεύω πολύ το Νησί”

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μέχρι στιγμής έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο, τις οποίες το κοινό έχει αγαπήσει. Ο ίδιος ξέρει να αναγνωρίζει αξίες και δηλώνει φανατικός θεατής της σειράς “Το Νησί”.


“Με 61,7 μέσο όρο θεαματικότητας που έπιασε στην πρεμιέρα του, το Νησί μάς έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ο κόσμος δεν θέλει άλλα σκουπίδια και έχει απόλυτη ανάγκη τη μυθοπλασία και την απόδραση μέσω αυτής από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει!


Το Νησί, βέβαια, έχει πολύ δραματικές σκηνές, έχει καταστάσεις που κόβουν την ανάσα και φέρνουν δάκρυα στα μάτια. Δείχνει, όμως, ότι ακόμα και όταν όλα είναι χάλια, ακόμα και όταν επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι, πρέπει να αναζητήσεις την ακτίνα φωτός και να παλέψεις για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είναι δυνατό το μήνυμα, γι’ αυτό και είχε τόσους αποδέκτες: "Μην παραδίδεις τα όπλα". Και στη δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης χρειαζόμαστε την ενθάρρυνση αυτή!» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Τι πιστεύει, όμως, για όλους αυτούς που κατηγόρησαν τους ανθρώπους του Mega για την τόσο ακριβή παραγωγή;
«Ο,τι δίνεις παίρνεις! Δεν είναι τυχαίο ότι κατέκτησε τέτοια θεαματικότητα το Νησί. Είναι μια άψογης αισθητικής δουλειά σε σενάριο, σκηνοθεσία, ηθοποιούς, σκηνικά, κοστούμια. Δεν μπορείς να πετύχεις τέτοιο αποτέλεσμα με εκπτώσεις και τσιγκουνιές».

Βλέποντας το Νησί έχει ζηλέψει καθόλου; «Πολύ, αλλά με την καλή έννοια, φυσικά! Ποιος δεν ζηλεύει μια τέτοια σειρά και ποιος δεν λέει "θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί";».

Πηγή: 'Εθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved