Αντώνης Βλοντάκης- Κορίνα Στεργιάδου: Just the 5 of us!
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης- Κορίνα Στεργιάδου: Just the 5 of us!

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου μας συστήνουν τα τρία τους παιδιά και μιλούν για τα εφτά χρόνια του γάμου τους και για την οικογένεια τους.  

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Α.Β: «Ήμασταν στο αυτοκίνητο στον Πειραιά όπου κατοικούσα τότε, καθοδόν για μια συνέντευξη αθλητικού περιεχομένου .Έγινε πολύ αυθόρμητα, δεν φημίζομαι για την ρομαντικότητά μου».
Κ.Σ: «Ήταν τόσο αυθόρμητο, που στην αρχή δεν το πίστεψα. Στο γυρισμό όμως είπε πως πρέπει να πάρει τη μαμά του να της ανακοινώσει τα ευχάριστα. Τότε μόνο κατάλαβα ότι το εννοούσε».
Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή;
Α.Β:
«Το πιο σημαντικό είναι ότι ξυπνάω δίπλα στον άνθρωπο μου. Είναι μεγαλείο να ξυπνάς με χαμόγελο!»
Πως είναι η ζωή σας με τα παιδιά;
Κ.Σ
: «Είναι ωραία αλλά χρειάζεται να έχεις μεγάλη υπομονή. Πιο πριν ζούσαμε μόνο για τον εαυτό μας. Είναι σπουδαίο να ζεις για τα παιδιά σου».
Α.Β: «Το γεγονός ότι κάναμε οικογένεια και παιδιά σε μικρή ηλικία ήταν θετικό γιατί είχαμε όλο το κουράγιο και τις αντοχές που χρειάζονται. Το σπίτι μας δεν είναι βομβαρδισμένο. Συνεχώς ακατάστατο».
Έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης υπάρχει ακόμα έρωτας;
Κ.Σ:
«Φυσικά και υπάρχει»
Α.Β: «Αισθάνομαι ζευγάρι με την Κορίνα. Τα παιδιά είναι εκείνα που μου θυμίζουν ότι είμαστε παντρεμένοι. Αλλά δεν θέλω να την δω ως σύζυγο ή νοικοκυρά. Η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου!
Πηγή:LifeSyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved