Ο Τσιμιτσέλης απαντά: παντρεύτηκε κρυφά με την Λασκαράκη;
Showbiz

Ο Τσιμιτσέλης απαντά: παντρεύτηκε κρυφά με την Λασκαράκη;

Να παντρεύτηκαν κρυφά στη Ρώμη θέλουν οι φήμες τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Βάσω Λασκαράκη. Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός απαντά αν τελικά αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή ή όχι, ενώ αποκαλύπτει πως δεν υπήρξε πάντοτε πιστός στις σχέσεις του.

«Παντρευτήκαμε κρυφά και πήραμε την ευλογία του Πάπα», λέει γελώντας ο Γιάννης σε ένθετο της εφημερίδας «Έθνος». Και μπορεί στη Ρώμη να μην ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο ηθοποιός όμως δεν αποκλείει τον γάμο, προσθέτοντας πως δεν θα το κρύψουν και θα το μάθουμε από την αναγγελία.

Το ζευγάρι επέλεξε να αποδράσει στην γειτονική χώρα καθώς -όπως αναφέρει ο ηθοποιός- είχαν ανάγκη για ανάσες μετά από μια φορτωμένη επαγγελματικά περίοδο. «Ήταν πάρα πολύ όμορφη αυτή η εβδομάδα που περάσαμε εκεί, είναι υπέροχη πόλη η Ρώμη απ’ όλες τις απόψεις», προσθέτει.

«Δεν θέλαμε να διατυμπανίζουμε την σχέση μας, γιατί αφορά εμάς και κανέναν άλλο. Στην αρχή αποφασίσαμε να μην απαντάμε, μετά χαλαρώσαμε και αποφασίσαμε να μην παίζουμε κρυφτούλι. Περνάμε πολύ καλά μαζί - το λέμε και οι δύο και από εκεί και πέρα τίποτα», απαντά όταν τον ρωτούν γιατί δεν παραδέχονταν την σχέση τους.

Παράλληλα, ο Γιάννης παραδέχεται πως υπήρξε άπιστος στις σχέσεις του στο παρελθόν, ενώ η Βάσω είναι ζηλιάρα όσο πρέπει και αυτό του αρέσει!

Εκτός από την «Πολυκατοικία», θα δούμε τον ηθοποιό σε guest ρόλο στην κωμωδία «Mε λένε Βαγγέλη» που ετοιμάζει το Mega, ενώ τον Ιούνιο θα ξεκινήσει γυρίσματα για την νέα ταινία του Νίκου Περάκη, «Λούφα και Συναλλαγή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved