Media

Καυγάς στο «Πρωινό Mou» για την Μπάρμπα και η ατάκα: «Είσαι το μπρελόκ της Ελένης Μενεγάκη»

Gossip-tv Team

Χθες εμφανίστηκε η Βάνα Μπάρμπα στην Ελένη Μενεγάκη και είπε χαρακτηριστικά ότι η τηλεόραση και φέτος είναι μια απ' τα ίδια, δεν έχει να δώσει νέα πράγματα. 


Αυτό σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Πρωινό Mou» και δημιουργήθηκε μία ένταση!
Ο Πέτρος τόνισε: «Αυτό που λέει η Βάνα είναι χαζομάρα. Από την τηλεόραση λείπουν πολλά πρόσωπα από τις προηγούμενα χρόνια. Ο Μικρούτσικος πού είναι; Στην Αμερική είναι 40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι. Η Βάνα δοκίμασε τηλεόραση, δεν της πήγε και προφανώς δεν ξαναδέχτηκε πρόταση από το κανάλι, όπως πολλοί άνθρωποι».

Και η Τζένη πήρε τον λόγο: «Η Βάνα... έχει γίνει και λίγο γραφικό, όπου πηγαίνει δημιουργεί μια βαβούρα και μια ένταση».
Τότε, ο Άρης Καβατζίκης είπε πως έχει χτίσει την καριέρα της εδώ και 20 χρόνια σαν sex symbol, όπως και η Ελένη Μενεγάκη κάνει εδώ και είκοσι χρόνια καριέρα.

Και ο Δημήτρης του είπε: «Αυτό που λες είναι κάτι άσχετο. Απογορεύεται να πει τη γνώμη της; Για την οντότητα της Βάνας Μπάρμπα συζητάμε ή για αυτό που είπε στην Ελένη;» και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Δεν είσαι η Ελένη Μενεγάκη, αγόρι μου. Θα ήθελες πολύ, αλλά δεν είσαι. Είσαι το μπρελόκ της Ελένης Μενεγάκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved