Astrology

Αστρολογική θεωρία Δευτέρα 12/10

Συναστρία

Η Αφροδίτη με τη ΣελήνηΗ τρυφερότητα, η ευαισθησία και συχνά η παιδικότητα έχουν τον πρώτο λόγο στη σχέση ενός ζευγαριού όταν αυτή καθορίζεται από κύριες όψεις ανάμεσα στη Σελήνη του ενός ωροσκοπίου και την Αφροδίτη του άλλου.Πρόκειται για έναν συνδυασμό που απαλύνει τις εντάσεις και καλλιεργεί τις προϋποθέσεις για μια ομαλή συμβίωση, ακόμη και αν η σεξουαλική έλξη είναι κάπως ...υποτονική.Η πιθανή έλλειψη πάθους ισοσταθμίζεται από χάδια, φιλιά, δάκρυα, αγκαλίτσες και ...αρκουδάκια, που δρουν καταλυτικά ενάντια στη φθορά της καθημερινότητας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διαιώνιση αυτών των χαρακτηριστικών οδηγεί συχνά σε συναισθηματικές εξαρτήσεις, αδυναμίες και ένα διαχρονικό ...βόλεμα, καταστάσεων δηλαδή που δεν βοηθούν καθόλου στη λήψη αποφάσεων όταν αυτές χρειαστεί να παρθούν.Αυτό είναι ίσως και το μόνο επιβαρυντικό, «δυσαρμονικό» στοιχείο αυτών των όψεων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για τετράγωνο.

Συναστρία

Η Αφροδίτη με τη Σελήνη
Η τρυφερότητα, η ευαισθησία και συχνά η παιδικότητα έχουν τον πρώτο λόγο στη σχέση ενός ζευγαριού όταν αυτή καθορίζεται από κύριες όψεις ανάμεσα στη Σελήνη του ενός ωροσκοπίου και την Αφροδίτη του άλλου.
Πρόκειται για έναν συνδυασμό που απαλύνει τις εντάσεις και καλλιεργεί τις προϋποθέσεις για μια ομαλή συμβίωση, ακόμη και αν η σεξουαλική έλξη είναι κάπως ...υποτονική.
Η πιθανή έλλειψη πάθους ισοσταθμίζεται από χάδια, φιλιά, δάκρυα, αγκαλίτσες και ...αρκουδάκια, που δρουν καταλυτικά ενάντια στη φθορά της καθημερινότητας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διαιώνιση αυτών των χαρακτηριστικών οδηγεί συχνά σε συναισθηματικές εξαρτήσεις, αδυναμίες και ένα διαχρονικό ...βόλεμα, καταστάσεων δηλαδή που δεν βοηθούν καθόλου στη λήψη αποφάσεων όταν αυτές χρειαστεί να παρθούν.
Αυτό είναι ίσως και το μόνο επιβαρυντικό, «δυσαρμονικό» στοιχείο αυτών των όψεων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για τετράγωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved