Σαν Σήμερα 22/10
Astrology

Σαν Σήμερα 22/10

Η Κατρίν Ντενέβ, ηθοποιός μοντέλο και σχεδιάστρια, γεννήθηκε στις 22/10/43 (ώρα 13:35) στο Παρίσι.Ζυγός με Σελήνη στο Λέοντα και Αφροδίτη στην Παρθένο χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών, ξεχωρίζοντας για την κομψότητα και το στυλ της.Στο ωροσκόπιο της (με σύστημα Ίσων Οίκων) ξεχωρίζουν η σύνοδος του αστρικού Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ουσιαστικά ευθύνεται για την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία και το τετράγωνο του αστρικού Ωροσκόπου με την Αφροδίτη, που την προίκισε με αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά.Ακόμη η αντίθεση της Δήμητρας με τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω και το τετράγωνο του αστρικού Δία με τον Ήλιο συνέβαλαν στην παγκόσμια αναγνώριση της.

Με τον Ουρανό στον 5ο οίκο η Κατρίν Ντενέβ υπήρξε αρκετά τολμηρή στις προσωπικές της επιλογές αφού σε ...άλλους καιρούς απέκτησε δύο παιδιά χωρίς να έχει παντρευτεί τον πατέρα τους.Από την άλλη πλευρά οι άνδρες με τους οποίους συνδέθηκε ερωτικά ήταν όλοι τους ...φίρμες. Δύο πασίγνωστοι σκηνοθέτες (Βαντίμ και Τρυφώ), ένας διάσημος φωτογράφος, ο Μαστρογιάνι και ένας βαθύπλουτος καναλάρχης ήταν οι βασικές της επιλογές. Λίγο ο Ωροσκόπος της, λίγο η Δήμητρα, λίγο ο Δίας (κάνει και σύνοδο με την αστρική Αφροδίτη) δεν την άφησαν να ...πέσει χαμηλά.

Το 2008 εμφανίστηκε στην εκατοστή ταινία της καριέρας της. 

Η Κατρίν Ντενέβ, ηθοποιός μοντέλο και σχεδιάστρια, γεννήθηκε στις 22/10/43 (ώρα 13:35) στο Παρίσι.
Ζυγός με Σελήνη στο Λέοντα και Αφροδίτη στην Παρθένο χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών, ξεχωρίζοντας για την κομψότητα και το στυλ της.
Στο ωροσκόπιο της (με σύστημα Ίσων Οίκων) ξεχωρίζουν η σύνοδος του αστρικού Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ουσιαστικά ευθύνεται για την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία και το τετράγωνο του αστρικού Ωροσκόπου με την Αφροδίτη, που την προίκισε με αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά.
Ακόμη η αντίθεση της Δήμητρας με τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω και το τετράγωνο του αστρικού Δία με τον Ήλιο συνέβαλαν στην παγκόσμια αναγνώριση της.

Με τον Ουρανό στον 5ο οίκο η Κατρίν Ντενέβ υπήρξε αρκετά τολμηρή στις προσωπικές της επιλογές αφού σε ...άλλους καιρούς απέκτησε δύο παιδιά χωρίς να έχει παντρευτεί τον πατέρα τους.
Από την άλλη πλευρά οι άνδρες με τους οποίους συνδέθηκε ερωτικά ήταν όλοι τους ...φίρμες. Δύο πασίγνωστοι σκηνοθέτες (Βαντίμ και Τρυφώ), ένας διάσημος φωτογράφος, ο Μαστρογιάνι και ένας βαθύπλουτος καναλάρχης ήταν οι βασικές της επιλογές.
Λίγο ο Ωροσκόπος της, λίγο η Δήμητρα, λίγο ο Δίας (κάνει και σύνοδο με την αστρική Αφροδίτη) δεν την άφησαν να ...πέσει χαμηλά.

Το 2008 εμφανίστηκε στην εκατοστή ταινία της καριέρας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved