Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/3 έως 24/3
Astrology

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/3 έως 24/3

Σελήνη στον Ταύρο - Ό,τι θέλεις θα το πάρεις ευκολότερα με το χαμόγελο παρά με το σπαθί σου.

Μετά την καταμέτρηση των γεγονότων της ηλιακής έκλειψης για άλλους ευχάριστες για άλλους δυσάρεστες και για άλλους απλά ενδεικτικές, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 22/3 στις 12.41 το μεσημέρι για να μας χαλαρώσει και να μας καθησυχάσει.
Ως το βράδυ απολαμβάνουμε μια ευχάριστη Κυριακή, απαλλαγμένη από άγχη και ανησυχίες, ενώ η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 11.32 το βράδυ, μας γεμίζει από το μεσημέρι με όμορφα συναισθήματα, μας φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, μας ψυχαγωγεί και μας απομακρύνει για λίγο από τα προβλήματα.
Στις 23/3 στις 2.12 μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσθέτει στο προηγούμενο βράδυ έμπνευση, δημιουργική και καλλιτεχνική επιθυμία και μια γλυκιά αγαλλίαση που μας συνοδεύει στο κρεβάτι μας.
Στις 10.15 το πρωί η πρώτη εβδομάδας της άνοιξης ανοίγει με το τετράγωνο με τον Δία που προκαλεί διέγερση και εξωστρεφείς αναζητήσεις.
Η ενέργειά μας βρίσκεται στα ύψη, έχουμε όρεξη για δουλειά, για δραστηριότητες και γενικά ξεκινάμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved