Δίδυμος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!
Astrology

Δίδυμος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες των Διδύμων;

 

Κάθε Δίδυμος κι η... μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικόχάρτη εδώ!*

0° έως 1°

Η πρώτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι αρκετά τυχοδιώκτης όχι μόνο αυτό που θέλει, αλλά και να δίνει στους άλλους αυτό που νομίζει ότι θέλουν. Εξαιρετικά ασυνήθιστη υπομονή για λεπτομερή εργασία. Καλλιτέχνες, χαράκτες, αστρονόμοι, ωρολογοποιοί και αυτοί που η εργασία τους απαιτεί μεγάλη ακρίβεια έχουν συχνά κάποια θέση σ' αυτήν την μοίρα.

1° έως 2°

Η δεύτερη μοίρα των Διδύμων είναι μια από τις μοίρες των συγγραφέων αλλά όποιος έχει γεννηθεί με αυτήν έχει μια τάση να ξεπερνά τον εαυτό του.

2° έως 3°

Η τρίτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που είναι υπερβολικά φιλόδοξος αλλά δεν παραβλέπει καμιά λεπτομέρεια που αφορά την εργασία του.

3° έως 4°

Η τέταρτη μοίρα των Διδύμων δείχνει κάποιον που έχει πολλές ιδιότητες, καλλιτεχνικές, λογοτεχνικές, μουσικές. Δίνει καλή επιδεξιότητα όσον αφορά τον συντονισμό των χεριών και του μυαλού.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved