Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 30/9

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 30/9

ΚριόςΣήμερα, με το τετράγωνο Ηλίου – Βόρειου Δεσμού, ίσως χρειαστεί να αποδεχτείτε μια διαμετρικά αντίθετη ιδέα προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αρωγό, σε αυτό το σκοπό, θα έχετε, την έμφυτη μαχητικότητα σας, η οποία σας επιτρέπει κάθε στιγμή, να είστε έτοιμοι για τα πάντα. Η ανάγκη να προασπίσετε τα δικαιώματα σας, τονίζεται επιπλέον, με τη διέλευση της Σελήνης στο Καρκίνο.

ΤαύροςΗ επιβεβλημένη ανάγκη για ασφάλεια σας ωθεί να δρομολογήσετε υποθέσεις που είχατε αμελήσει ή καθυστερήσει. Το τετράγωνο Ήλιου – Βόρειου Δεσμού, σας προτρέπει να αντιληφθείτε ότι όταν οι επιθυμίες συγκρούονται και οι αντιλήψεις διαφέρουν δε σημαίνει πως κάποιοι έχουν δίκιο και κάποιοι άδικο. Η κατανόηση αυτή, θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε καλύτερα , με τους άλλους , στο χώρο της εργασίας και όχι μόνο.

ΔίδυμοιΜε τη διέλευση της Σελήνης στο 2ο Ηλιακό σας οίκο, μελετήστε τα περιθώρια για έξοδα πριν προβείτε σε αγορές. Η όψη τετραγώνου μεταξύ Ηλίου και Βόρειου Δεσμού, σας αναγκάζει να παραμερίσετε την διασκέδαση ώστε να διασφαλίσετε την οικονομική σας ακεραιότητα. Μην ανησυχείτε μήπως τα πράγματα δεν παρουσιάσουν εξέλιξη ή βελτίωση, ξεχνώντας έτσι, τη δυνατότητα να επηρεάζετε τα γεγονότα με τις επιλογές σας.

ΚαρκίνοςΣήμερα, έχετε ανάγκη από συνεχή εκδήλωση αγάπης και απλόχερης φροντίδας. Με το τετράγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού, η επιθυμία σας να εναρμονιστείτε με τους άλλους και να σταματήσετε να νιώθετε συνεχώς απροστάτευτοι, γίνεται εντονότερη. Αναγνωρίζοντας και δαμάζοντας τις τάσεις εξάρτησης και προσκόλλησης, θα αποκτήσετε σχέσεις που θα διέπονται από ισοτιμία και αμοιβαίο σεβασμό.

ΛέωνΗ διέλευση της Σελήνης από το 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας παρακινεί να αναθεωρήσετε ή να ξεφορτωθείτε συμπεριφορές και επιλογές που αποδείχτηκαν στην πράξη ασύμφορες, αφήνοντας έτσι περισσότερο χώρο σε αυτές που έχουν πραγματική αξία. Το τετράγωνο Ηλίου – Βόρειου Δεσμού, εκφράζει την ανάγκη να βρείτε εναλλακτικές μεθόδους συναλλαγής ή επικοινωνίας με συναδέλφους, οι οποίες θα συμβάλλουν στη διατήρηση των εργασιακών χρονοδιαγραμμάτων.

ΠαρθένοςΣήμερα, τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας εκφράζετε συναισθήματα τρυφερότητας και ζεστασιάς. Το τετράγωνο Ηλίου – Βόρειου δεσμού υπαγορεύει δίκαιες και αμερόληπτες κρίσεις στα οικονομικά σας ζητήματα ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενους. Ελευθερώστε το παιδί από μέσα σας και εκφραστείτε αυθόρμητα, διασκεδάστε.

ΖυγόςΜε τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ίσως διστάσετε να αναλάβετε καθήκοντα , φοβούμενοι τη γνώμη σημαντικών προσώπων. Όταν όμως υποκύπτετε στην απειλή της αποδοκιμασίας τότε οι άλλοι αποκτούν μεγάλη δύναμη επάνω σας. Επαναξιολογήστε την επιφυλακτικότητα σας και θυμηθείτε πως το να έχετε φιλοδοξίες δεν συνεπάγεται ότι δεν μπορείτε να σέβεστε τα «σημαίνοντα» πρόσωπα.

ΣκορπιόςΤο τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Βόρειου Δεσμού δείχνει ότι για να διευθετηθούν κάποιες υποθέσεις όπως εσείς θέλετε, είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε τη στενοχώρια σας για κάτι που δεν ήταν ευχάριστο. Από την άλλη, έχετε βαρεθεί τα καθημερινά και τετριμμένα και σήμερα αναζητάτε την ευκαιρία να διαφύγετε από αυτά. Δημιουργήστε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να το πετύχετε.

ΤοξότηςΗ όψη τετραγώνου Ήλιου – Βόρειου Δεσμού, υπαγορεύει να αρνηθείτε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα από φίλους. Με τη Σελήνη στο 8ο Ηλιακό οίκο, θέλετε να αποφύγετε άτομα που γκρινιάζουν ή μεμψιμοιρούν ώστε να απομακρυνθείτε μια και καλή από την αρνητικότητα που εισπράττετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και επιπλέον, δημιουργήστε μικρές πινελιές χαράς όπου και αν βρίσκεστε.

ΑιγόκερωςΣήμερα, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι θα μπορείτε να προστατευθείτε από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Βόρειου Δεσμού, σας ωθεί να αγωνιστείτε για θέματα αρχών υπό πιεστικές συνθήκες ώστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας. Να θυμάστε, ότι έχετε ατσαλένια δύναμη και μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

ΥδροχόοςΗ όψη τετραγώνου Ηλίου – Βόρειου Δεσμού σας προτρέπει να μην κάνετε κάτι εσφαλμένο για χάρη κάποιου άλλου, παρά τη πίεση που δέχεστε. Από την άλλη, η διέλευση, της Σελήνης, στο ζώδιο του Καρκίνου, σας βοηθά να εξοικειωθείτε με κάποια καθήκοντα , που μέχρι πρότινος θεωρούσατε κουραστικά ή βαρετά. ΙχθείςΜε το τετράγωνο Ηλίου – Βορείου Δεσμού, ίσως καταπιέσετε τα θέλω σας, προκειμένου να ευχαριστήσετε κάποιο φίλο ή για να παραμείνετε μέλος σε κάποια λέσχη. Από το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας ευκαιρίες για να έρθετε κοντά στο ταίρι σας και να αισθανθείτε ότι αποτελείτε την όαση στη δυσβάστακτη καθημερινότητα του.

 

Κριός
Σήμερα, με το τετράγωνο Ηλίου – Βόρειου Δεσμού, ίσως χρειαστεί να αποδεχτείτε μια διαμετρικά αντίθετη ιδέα προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αρωγό, σε αυτό το σκοπό, θα έχετε, την έμφυτη μαχητικότητα σας, η οποία σας επιτρέπει κάθε στιγμή, να είστε έτοιμοι για τα πάντα. Η ανάγκη να προασπίσετε τα δικαιώματα σας, τονίζεται επιπλέον, με τη διέλευση της Σελήνης στο Καρκίνο.

Ταύρος
Η επιβεβλημένη ανάγκη για ασφάλεια σας ωθεί να δρομολογήσετε υποθέσεις που είχατε αμελήσει ή καθυστερήσει. Το τετράγωνο Ήλιου – Βόρειου Δεσμού, σας προτρέπει να αντιληφθείτε ότι όταν οι επιθυμίες συγκρούονται και οι αντιλήψεις διαφέρουν δε σημαίνει πως κάποιοι έχουν δίκιο και κάποιοι άδικο. Η κατανόηση αυτή, θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε καλύτερα , με τους άλλους , στο χώρο της εργασίας και όχι μόνο.

Δίδυμοι
Με τη διέλευση της Σελήνης στο 2ο Ηλιακό σας οίκο, μελετήστε τα περιθώρια για έξοδα πριν προβείτε σε αγορές. Η όψη τετραγώνου μεταξύ Ηλίου και Βόρειου Δεσμού, σας αναγκάζει να παραμερίσετε την διασκέδαση ώστε να διασφαλίσετε την οικονομική σας ακεραιότητα. Μην ανησυχείτε μήπως τα πράγματα δεν παρουσιάσουν εξέλιξη ή βελτίωση, ξεχνώντας έτσι, τη δυνατότητα να επηρεάζετε τα γεγονότα με τις επιλογές σας.

Καρκίνος
Σήμερα, έχετε ανάγκη από συνεχή εκδήλωση αγάπης και απλόχερης φροντίδας. Με το τετράγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού, η επιθυμία σας να εναρμονιστείτε με τους άλλους και να σταματήσετε να νιώθετε συνεχώς απροστάτευτοι, γίνεται εντονότερη. Αναγνωρίζοντας και δαμάζοντας τις τάσεις εξάρτησης και προσκόλλησης, θα αποκτήσετε σχέσεις που θα διέπονται από ισοτιμία και αμοιβαίο σεβασμό.

Λέων
Η διέλευση της Σελήνης από το 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας παρακινεί να αναθεωρήσετε ή να ξεφορτωθείτε συμπεριφορές και επιλογές που αποδείχτηκαν στην πράξη ασύμφορες, αφήνοντας έτσι περισσότερο χώρο σε αυτές που έχουν πραγματική αξία. Το τετράγωνο Ηλίου – Βόρειου Δεσμού, εκφράζει την ανάγκη να βρείτε εναλλακτικές μεθόδους συναλλαγής ή επικοινωνίας με συναδέλφους, οι οποίες θα συμβάλλουν στη διατήρηση των εργασιακών χρονοδιαγραμμάτων.

Παρθένος
Σήμερα, τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας εκφράζετε συναισθήματα τρυφερότητας και ζεστασιάς. Το τετράγωνο Ηλίου – Βόρειου δεσμού υπαγορεύει δίκαιες και αμερόληπτες κρίσεις στα οικονομικά σας ζητήματα ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενους. Ελευθερώστε το παιδί από μέσα σας και εκφραστείτε αυθόρμητα, διασκεδάστε.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ίσως διστάσετε να αναλάβετε καθήκοντα , φοβούμενοι τη γνώμη σημαντικών προσώπων. Όταν όμως υποκύπτετε στην απειλή της αποδοκιμασίας τότε οι άλλοι αποκτούν μεγάλη δύναμη επάνω σας. Επαναξιολογήστε την επιφυλακτικότητα σας και θυμηθείτε πως το να έχετε φιλοδοξίες δεν συνεπάγεται ότι δεν μπορείτε να σέβεστε τα «σημαίνοντα» πρόσωπα.

Σκορπιός
Το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Βόρειου Δεσμού δείχνει ότι για να διευθετηθούν κάποιες υποθέσεις όπως εσείς θέλετε, είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε τη στενοχώρια σας για κάτι που δεν ήταν ευχάριστο. Από την άλλη, έχετε βαρεθεί τα καθημερινά και τετριμμένα και σήμερα αναζητάτε την ευκαιρία να διαφύγετε από αυτά. Δημιουργήστε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να το πετύχετε.

Τοξότης
Η όψη τετραγώνου Ήλιου – Βόρειου Δεσμού, υπαγορεύει να αρνηθείτε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα από φίλους. Με τη Σελήνη στο 8ο Ηλιακό οίκο, θέλετε να αποφύγετε άτομα που γκρινιάζουν ή μεμψιμοιρούν ώστε να απομακρυνθείτε μια και καλή από την αρνητικότητα που εισπράττετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και επιπλέον, δημιουργήστε μικρές πινελιές χαράς όπου και αν βρίσκεστε.

Αιγόκερως
Σήμερα, θέλετε να είστε βέβαιοι ότι θα μπορείτε να προστατευθείτε από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Βόρειου Δεσμού, σας ωθεί να αγωνιστείτε για θέματα αρχών υπό πιεστικές συνθήκες ώστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας. Να θυμάστε, ότι έχετε ατσαλένια δύναμη και μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

Υδροχόος
Η όψη τετραγώνου Ηλίου – Βόρειου Δεσμού σας προτρέπει να μην κάνετε κάτι εσφαλμένο για χάρη κάποιου άλλου, παρά τη πίεση που δέχεστε. Από την άλλη, η διέλευση, της Σελήνης, στο ζώδιο του Καρκίνου, σας βοηθά να εξοικειωθείτε με κάποια καθήκοντα , που μέχρι πρότινος θεωρούσατε κουραστικά ή βαρετά.

Ιχθείς
Με το τετράγωνο Ηλίου – Βορείου Δεσμού, ίσως καταπιέσετε τα θέλω σας, προκειμένου να ευχαριστήσετε κάποιο φίλο ή για να παραμείνετε μέλος σε κάποια λέσχη. Από το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας ευκαιρίες για να έρθετε κοντά στο ταίρι σας και να αισθανθείτε ότι αποτελείτε την όαση στη δυσβάστακτη καθημερινότητα του.