Αυτή είναι η... ρετσινιά σου!
Astrology

Αυτή είναι η... ρετσινιά σου!

Κι εδώ όντως ισχύει το «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα»

Το να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους ίσως είναι το πιο εύκολο πράγμα στη σημερινή εποχή! Με άνεση κρίνουμε, κατακρίνουμε και βγάζουμε συμπεράσματα για το ποιόν των άλλων. Αυτός είναι έτσι, η άλλη είναι αλλιώς, στον καθένας μας -φανερά ή κρυφά- δίνονται χαρακτηριστικά και ιδιότητες που μπορεί όντως να έχει, μπορεί και όχι!

Το ίδιο στυμβαίνει και με τα ζώδια. Το ένα είναι σκληρό, το άλλο άκαρδο, το τρίτο ασυγκράτητο... Εμείς σου παρουσιάζουμε το πιο χαρακτηριστικό κλισέ που συνοδεύει το κάθε ζώδιο. Όπως θα διαπιστώσεις, για ορισμένα όντως ισχύει, σε άλλα όμως μάλλον πρόκειται για τη... ρετσινιά που τους έχει κολλήσει! Είπαμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!

ΚΡΙΟΣ

Ασυγκράτητος και φουριόζος

Είστε πάντα εκείνοι που φτάνουν νωρίτερα στο ραντεβού και μισείτε να σπαταλάτε χρόνο άσκοπα, καθώς γνωρίζετε πως «το γοργόν και χάριν έχει». Αναβλητικότητα; Δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό σας αυτή η λέξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Τεμπέληδες και υλιστές

Σίγουρα στο δεύτερο μισό της παραπάνω φράσης κρύβεται μία αλήθεια. Σας εντυπωσιάζουν τα λαμπερά και φανταχτερά πράγματα και δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Μάλιστα είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε όσο χρειάζεται για να τα αποκτήσετε. Το γεγονός πως μπορεί να μην εργάζεστε με τον γρήγορο ρυθμό των υπολοίπων δεν σας καθιστά πάντως τεμπέληδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved