Τα 5 άτομα που «ανοίγουν τα φτερά τους» και φεύγουν από το πατρικό τους νωρίς
Astrology

Τα 5 άτομα που «ανοίγουν τα φτερά τους» και φεύγουν από το πατρικό τους νωρίς

Μήπως κι εσύ εγκατέλειψες... την φωλιά, μόλις ενηλικιώθηκες;

Υπάρχουν άνθρωποι που από τότε που ήταν μικροί, είχαν το όνειρο να φύγουν μακριά από το σπίτι τους. Αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως οι οικογενειακές σχέσεις ήταν τεταμένες, απλά εκείνοι ήθελαν να ξεφύγουν από το comfort zone τους, να ξεκινήσουν τη δική τους ανεξάρτητη ζωή, να γνωρίσουν νέα πράγματα.

Τα ζώδια που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, τις περισσότερες φορές παρακινούνται από την ανάγκη τους να ανεξαρτητοποιηθούν. Δεν θέλουν να βασίζονται σε κανέναν, αντίθετα θέλουν να δοκιμαστούν μέχρι να καταφέρουν να «πατήσουν» εντελώς στα πόδια τους. Η απομάκρυνση από το σπίτι των γονιών, για κάποιους σημαίνει απλά μία μετακόμιση λίγες γειτονιές παραδίπλα, για άλλους εγκατάσταση σε μία πολύ μακρινή πόλη. Ασφαλώς, η σχέση με την μάνα ή τον πατέρα, παίζει πάντα τον ρόλο της για μία τέτοια απόφαση. Παρακάτω, υπάρχει μία λίστα με τα πέντε ζώδια που τολμούν να εγκαταλείψουν την πατρική στέγη πιο εύκολα από τα υπόλοιπα.

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς τα πάντα είναι μία περιπέτεια! Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να βρεθεί ξαφνικά από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη. Η οποιαδήποτε μετακίνηση, είναι για εκείνους ένας τρόπος να ανοίξει το μυαλό τους, να ανακαλύψουν νέους τρόπους ζωής, πολιτισμούς και παραδόσεις. Οι Κριοί είναι ιδιαίτερα παρορμητικοί και δεν έχουν ανάγκη από κανένα «δίχτυ ασφαλείας». Θέλουν να ζήσουν κάθε μικρή ή μεγάλη χαρά και για εκείνους η απομάκρυνση από το πατρικό, είναι ένα καλό ξεκίνημα για μία νέα ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved