Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 23/02 έως 23/03
Astrology

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 23/02 έως 23/03

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος προοπτικές για τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 23/02, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, μέχρι και 23/03.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Για τα επαγγελματικά σου, αυτός θα είναι ένας υπέροχος μήνας, καθώς θα έχεις την υποστήριξη της διοίκησης, του αφεντικού και των συναδέλφων σου, ώστε να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Είναι πιθανό να σου ανατεθεί μια υπεύθυνη θέση ή η υλοποίηση ενός καινούργιου project, από την επιτυχία των οποίων εξαρτάται κι η μελλοντική σου εξέλιξη στη δουλειά σου. Τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι σου θα συμβάλλουν, επίσης, στο να καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει σαν στόχο. Προβλήματα υγείας δε θα αντιμετωπίσεις, η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, ενώ σε γενικές γραμμές θα είσαι ευδιάθετος και αισιόδοξος.

Βούβαλος

Τα άστρα δε σε ευνοούν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα. Να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις και εμπόδια στη ζωή σου, που για να τα ξεπεράσεις, θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά και να έχεις υπομονή. Η ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας σου θα είναι περίεργη, θα εισπράττεις...

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved