Τα ζώδια που λατρεύουν τα ζώα
Astrology

Τα ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι όντως το κατοικίδιό του!

Τα ζώα προσφέρουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Τόσο άδολη και αστείρευτη. Αν είχες ή έχεις ένα κατοικίδιο τότε καταλαβαίνεις για τι ακριβώς μιλάμε. Σε κοιτάνε στα μάτια και «λιώνουν». Είσαι ο κόσμος τους όλος. Είσαι οικογένεια για εκείνα και δεν θα σε προδώσουν ποτέ! Φυσικά και δένονται μαζί σου και δεν σε ξεχνάνε. Για τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, τα κατοικίδιά τους είναι μέλη της οικογένειάς τους και μάλιστα τα… προτιμούν για παρέα και συντροφιά από τους ανθρώπους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολό του τον Κένταυρο. Ένα πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, το οποίο ήταν μισό άνθρωπος, μισό άλογο. Οι Τοξότες είναι οι μεγαλύτεροι animal lovers που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Λατρεύουν την αλληλεπίδραση με τα ζώα. Τρελαίνονται για εξορμήσεις στην φύση, για ιππασία κτλ και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν και να φροντίσουν οποιοδήποτε ζωάκι βρεθεί στον δρόμο τους. Θα μπορούσαν να είναι και υπεύθυνοι φιλοζωικών ενώσεων με πλούσια δράση...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved