Ιδού ο λόγος που το ταίρι σου άλλοτε σε αγαπάει κι άλλοτε σε μισεί!
Astrology

Ιδού ο λόγος που το ταίρι σου άλλοτε σε αγαπάει κι άλλοτε σε μισεί!

Το ζώδιο σου δείχνει το λόγο που οι άλλοι σε αγαπούν ή σε… μισούν!

Είναι ξεκάθαρο ότι, ακόμα κι αν αγαπάς απόλυτα ένα άτομο, πάντα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα στοιχείο του χαρακτήρα του το οποίο θα σε κάνει έξαλλο/η. Αυτό οφείλεται κυρίως στον έρωτα που είναι τυφλός και –όταν είναι στα… ντουζένια του– έχει την τάση να «βλέπει» ως χάρισμα ή ως χαριτωμενιά ακόμα και το χειρότερο ελάττωμα που έχει το ταίρι σου.

Όταν ο πρώτος έρωτας φύγει, ως γνωστόν μένει η αγάπη, η οποία έχει ως προορισμό να χτίσει μια σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που θα αξίζει και θα αντέξει στο χρόνο. Βέβαια, η ζωή μας διδάσκει ότι από όλα όσα αξίζουν, τίποτα δεν είναι 100% καλό. Θα έχει και τις… στραβές του πλευρές.

Γι' αυτό διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες στιγμές που σε περιμένουν όταν αγαπάς ένα ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Τον λατρεύεις

Οι Κριοί μπορούν να φέρουν σε μια σχέση πολύ ενθουσιασμό και χαρά. Δεν είναι ποτέ βαρετοί και εμπνέουν τους συντρόφους τους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι υπερβολικά αξιόπιστα και υποστηρικτικά άτομα.

Τον μισείς

Είναι δύσκολο να κάνεις έναν Κριό να καθίσει ακίνητος έστω και για λίγο και η παρουσία του στο χώρο μπορεί να αποδειχθεί εξαντλητική. Οι Κριοί έχουν βίαια ξεσπάσματα αν τα πράγματα δεν γίνουν με το δικό τους τρόπο και επειδή το να κερδίζουν είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, γίνονται πολύ κακοί όταν χάνουν...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved