Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!
Astrology

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Για ποιο λόγο ένα ζώδιο της γης αποφεύγει να εμπλακεί σε μια σχέση;

Μπορούμε να μαντέψουμε κάποιους λόγους που ένας άνδρας τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τη δέσμευση. Εάν πάντως αισθάνεσαι ότι πρέπει να σπρώξεις μια κατάσταση για να προχωρήσει, καλύτερα θα ήταν να παραιτηθείς από αυτό. Γιατί, ανεξάρτητα από το αν μπορείς να πιέσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, εντούτοις δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να σε θέλει, να βγει μαζί σου, ή να σου υποσχεθεί οτιδήποτε

Στις παρακάτω γραμμές, θα μας απασχολήσουν οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες που ανήκουν στα ζώδια της γης συχνά αποφεύγουν να δεσμευθούν, αναβάλλοντας όσο μπορούν το να «νοικοκυρευτούν» και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Ιδού, λοιπόν, γιατί ένας Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί σου:

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος προσφέρει δύναμη σε μια σχέση, αλλά αυτό δεν αποκλείει το να είναι κάπως ανασφαλής.

Θα χρειαστεί μία σύντροφο με την οποία να νιώθει σίγουρος ότι θα παραμείνει μαζί του σε βάθος χρόνου. Και όχι μόνο αυτό. Χρειάζεται κάποια που να δείχνει κατανόηση και ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματά του. Αν δεν νιώσει σιγουριά ότι η πιθανή μελλοντική σύντροφός του μπορεί να του προσφέρει τα παραπάνω, μπορεί να κάνει πίσω.

Θέλει να έχει σταθερότητα στη ζωή του και αν βεβαιωθεί ότι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved