Τα χειρότερα ελαττώματα της Αφροδίτης στο κάθε ζώδιο
Astrology

Τα χειρότερα ελαττώματα της Αφροδίτης στο κάθε ζώδιο

Γιατί κάθε ζώδιο έχει δύο όψεις, οπότε κι αυτή «χρωματίζεται» ανάλογα

Η Αφροδίτη, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, δεν είναι μόνο όμορφη, γλυκιά, σέξι, άλλοτε μυστηριώδης ή αέρινη, έχει και μια άλλη πλευρά που δεν πολυαναφέρεται. Και αυτό γιατί; Γιατί κάθε ζώδιο έχει δύο όψεις, οπότε κι αυτή «χρωματίζεται» ανάλογα, παίρνοντας όχι μόνο τα καλά του, αλλά και τα αρνητικά του. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα χειρότερα ελαττώματα της κάθε μιας και τι δείχνει για τον άνθρωπο που την έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του!

Αφροδίτη στον Κριό: Βαριέται εύκολα γι’ αυτό και δεν παραμένει πολύ σε οποιαδήποτε σχέση. Το ένα πρόσωπο πιάνει, το άλλο αφήνει. Όσο διαρκεί το... κυνήγι είναι στην τσίτα και την ενέργεια, μόλις πιάσει όμως το θήραμά της, δεν την ενδιαφέρει πια. Πρέπει να την προκαλούν συνεχώς, να τονώνεται ο ενθουσιασμός, η αδρεναλίνη της ή να την έχουν στην άρνηση και το όχι για να είναι συνεχώς στη διεκδίκηση.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Είναι κτητική και κολλάει πολύ εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα με πρόσωπα, ακόμα κι αν κακοπερνάει ή δεν της προσφέρουν όσα της αξίζουν, είτε γιατί πεισμώνει, θέλει να περάσει το δικό της και να αλλάξει την κατάσταση είτε γιατί της παρέχεται υλική ασφάλεια, που καλύπτει την έλλειψη της συναισθηματικής και γι' αυτό δεν ξεκουνάει.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved