Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!
Astrology

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

Είναι «αδίστακτα» στην επιδίωξη των στόχων τους

Όλα τα ζώδια έχουν μια συγκεκριμένη γκάμα χαρακτηριστικών που τα διαφοροποιεί από τα άλλα. Ενώ κάποια ζώδια είναι γνωστά για την ηρεμία και τη γαλήνη που τα διακρίνει, κάποια άλλα δεν ησυχάζουν ποτέ, ούτε παρατάνε τον αγώνα τους για να πετύχουν τους στόχους που βάζουν. Χαρακτηρίζονται δηλαδή κυρίως από την επιμονή τους, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό.

Το να είσαι επίμονος ίσως δεν ακούγεται και τόσο θετικό, κυρίως γιατί η επιμονή και η εμμονή είναι δύο έννοιες που μπορεί να μπερδεύονται μεταξύ τους. Πράγματι, αν η χαλκέντερη συμπεριφορά αυτών των ζωδίων διοχετεύεται σε αρνητικές διόδους, τα αποτελέσματα θα είναι επίσης αρνητικά. Αν όμως χρησιμοποιούν με τον σωστό τρόπο τα ανθεκτικά χαρίσματά τους είναι προς το συμφέρον όλων γύρω τους, αφού υπερισχύει η φυσική τους προδιάθεση για μια θετική εργασιακή ηθική, η οποία επιφέρει αποτελέσματα με υψηλά πρότυπα.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα πιο επίμονα ζώδια που κυνηγούν ακούραστα τους στόχους τους. Μάθε, επίσης ποιες είναι οι θετικές τους πλευρές και τι πρέπει να κάνουν για να αποτρέψουν τη σκοτεινή πλευρά τους «να πάρει το πάνω «χέρι».

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Άρη, είναι γεννημένος για ηγέτης και ωθείται από την ακούραστη διάθεσή του για κίνηση. Η συνήθης στάση του Κριού «είμαι ο καλύτερος, πάω μπροστά, μπορώ καλύτερα» του προσδίδει το χαρακτηριστικό της ανυπομονησίας. Δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει και θα περιμένει τα πράγματα να συμβούν. Θα τα προκαλέσει. Η φυσική τάση του Κριού είναι να παίρνει αυτό που θέλει αμέσως, ευθέως και με όλη του την προσοχή στραμμένη στο στόχο του.

Όσον αφορά στα οφέλη, ο Κριός δεν χάνει χρόνο. Ζει τη ζωή του στο φουλ και δεν φοβάται να ξεκινήσει πράγματα που οι άλλοι ίσως φοβούνται να προσπαθήσουν. Το «αδίστακτο» πνεύμα που διαθέτει, ενέχει επίσης παιδικότητα και ενθουσιασμό, ενώ συνήθως αυτό που έλκει τους άλλους είναι η επιμονή του.

Αλλά, όταν δεν συγκρατεί την ανυπομονησία του, ο Κριός μπορεί να γίνει απερίγραπτος ή και απρόβλεπτος. Αν του συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό, μπορεί να πάει από το 0 στο 100, πολύ γρήγορα. Συχνά, υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα στα έργα και τα λόγια του, πράγμα που οδηγεί τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι αναξιόπιστος ή ανώριμος.

Η καλύτερη συμβουλή σε έναν Κριό είναι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved