Αυτό είναι το πιο τρομακτικό στοιχείο του ζωδίου σου!
Astrology

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό στοιχείο του ζωδίου σου!

Όλοι έχουν ένα και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση

Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, κάθε ζώδιο έχει κάποια δυσάρεστα χαρακτηριστικά. Ίσως δεν το βλέπεις αμέσως, αλλά το να το γνωρίζεις μπορεί να βοηθήσει και να μη... φρικάρεις. Ας δούμε λοιπόν ποιο είναι το πιο τρομακτικό στοιχείο κάθε ζωδίου κι ας κρατήσουμε την ψυχραιμία και την αίσθηση του χιούμορ μας:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μανία με το θάνατο!

Σκέφτεσαι πολύ συχνά τη βία και τον θάνατο. Εκεί που οδηγείς για να πας στη δουλειά σου, αναρωτιέσαι τι θα συνέβαινε αν ήσουν πεζός και πεταγόσουν ξαφνικά μπροστά από ένα αυτοκίνητο που τρέχει. Ή μπορεί, ενώ οδηγείς να σκεφτείς τι θα συνέβαινε αν έστριβες το τιμόνι απότομα και έφευγες δεξιά. Γενικά, είσαι «κολλημένος» με το θάνατο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρακολούθηση είναι το στοιχείο σου!

Είσαι ο τύπος της… παρακολούθησης. Θα μπορούσες να ξοδέψεις ώρες κοιτώντας κάποιους λογαριασμούς στο facebook ή στο Instagram. Και αν δεις το ταίρι σου ή τον/την πρώην σου με ένα όμορφο πρόσωπο, θα βρεις το προφίλ του και θα εξετάσεις τα πάντα για το άτομό του. Και τότε, γίνεσαι ένας… αθέατος διώκτης. Μπορεί ακόμα και να επιδιώξεις το να «πέσεις» επάνω σε αυτό το πρόσωπο «τυχαία» είτε στη δουλειά του είτε όταν πίνει ανυποψίαστο τον καφέ του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved