Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους
Astrology

Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους

Την κρύβουν καλά!

Δεν είναι ότι δεν έχουν ευαισθησίες, είναι ότι δεν θέλουν να το καταλάβεις και μισούν να δείχνουν την… αδυναμία τους (ότι δηλαδή έχουν συναισθήματα και πληγώνονται!)

ΚΡΙΟΣ

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα, διότι εκείνος μπορεί να μην θέλει να το παραδεχτεί, αλλά η ψυχούλα του το ξέρει ότι τα συναισθήματά του πληγώνονται και θέλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, να κάτσει μόνος του και να επεξεργαστεί όσα αισθάνεται.

Αν’ αυτού, τον βλέπεις να αγριεύει, να κλείνεται στον εαυτό του και να προσποιείται ότι δεν τρέχει τίποτα. Να ξέρεις ένα πράγμα: ο Κριός επιτρέπει στον εαυτό του να στενοχωρηθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες…

ΛΕΩΝ

Το έχουμε πει πολλές φορές... Πώς είναι δυνατόν μια από τις μεγαλύτερες καρδιές του ζωδιακού, να είναι σκληρή; Φυσικά και δεν είναι! Μπορεί να κουβαλά μια περήφανη καρδιά, αλλά όχι, δεν είναι ανάλγητος! Ο Λέων για την ακρίβεια, νιώθει όλη την γκάμα των συναισθημάτων στον υπερβολικό βαθμό, αλλά επειδή δεν θέλει να τον λυπάται κανένας, φοράει προσωπείο και το παίζει αδιάφορος, αλώβητος, γενναίος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved