Τι δείχνει το σπίτι σου για την προσωπικότητά σου
Astrology

Τι δείχνει το σπίτι σου για την προσωπικότητά σου

Ουσιαστικά δηλώνει το ποιος είσαι

Το ήξερες ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου μπορούν να αποτυπωθούν στο σπίτι σου; Δεν έχει σημασία πού σε πηγαίνει η ζωή, στο σπίτι σου θα επιστρέφεις ξανά και ξανά, είναι το μέρος της άνεσης, της ασφάλειας και της αυτοέκφρασής σου και ουσιαστικά δηλώνει το ποιος είσαι.

Τι δείχνουν τα εξωτερικά στοιχεία του σπιτιού

Δεν είναι δίκαιο να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, ωστόσο, για εκείνους που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο σπίτι σου, το εξωτερικό του είναι το μόνο που μπορεί να «μιλήσει» για σένα. Η εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σου υπάρχει περίπτωση να δηλώνει και την εσωτερική του διακόσμηση.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

Ένας από τα πρώτα στοιχεία που προσέχει ένας περαστικός, για τι είδους ιδιοκτήτης είσαι, είναι το μέγεθος του σπιτιού. Το μέγεθος είναι συχνά μια αντανάκλαση του εισοδήματος ή του τρόπου ζωής σου. Αν έχεις ένα αρκετά μεγάλο σπίτι, τότε οι άνθρωποι αυτόματα σκέφτονται ότι βρίσκεσαι σε μια καλή οικονομική κατάσταση. Αν το σπίτι σου είναι πολύ κραυγαλέο, οι περαστικοί ίσως σε αντιπαθήσουν και υποθέσουν ότι κάνεις επίδειξη. Βέβαια, πολλά από αυτά τα συναισθήματα είναι πιθανό να δημιουργούνται από ζήλια, οπότε καλό είναι να μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία.

Τα χρώματα, επίσης, που επιλεγείς να βάψεις τους εξωτερικούς τοίχους ή κουφώματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσεις αυτό που είσαι. Τα έντονα χρώματα δίνουν μια αίσθηση ότι είσαι ένας ιδιόκτητης έτοιμος να αρπάξει τη ζωή από τα μαλλιά και πάντα πρόθυμος να μπει σε κάθε είδους περιπέτεια. Για παράδειγμα, μια κόκκινη πόρτα λέει: «Κοίτα με, δεν είμαι ντροπαλός!» Από την άλλη, τα απαλά χρώματα δηλώνουν ότι είσαι πιο χαλαρός, άνετος και ήσυχος.

Ομοίως, οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να είναι σημαντικοί δείκτες του πόσο υπέροχος οικοδεσπότης είσαι. Πχ μεγάλες...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved