Το ζώδιό του δείχνει τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βαρεθεί ποτέ!
Astrology

Το ζώδιό του δείχνει τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βαρεθεί ποτέ!

Μάθε ποιο είναι το «κουμπί» του...

Όταν μια σχέση είναι καινούργια, συναρπαστική και φρέσκια, μπορεί να πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ η στιγμή που θα βαρεθείς τον/την σύντροφό σου. Αν όμως προσπαθήσεις να «δεις» ή να φανταστείς πώς θα είναι το μέλλον μαζί του/της σε μερικούς μήνες ή χρόνια, μπορεί και να απογοητευτείς! Η βαρεμάρα καιροφυλακτεί σε κάθε ζευγάρι και μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι πιθανό να αναρωτιέσαι πώς έφτασες ως εδώ.

Από τη στιγμή λοιπόν που έχεις ερωτευθεί ένα άτομο με το οποίο θέλεις να είστε για πολύ καιρό μαζί, προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που κρατάει το ενδιαφέρον του για σένα ζωντανό και φρόντισε να το διατηρήσεις και να το ανανεώνεις διαρκώς. Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτόν τον «ιερό σκοπό».

Το ζώδιο του/της συντρόφου σου θα μπορούσε να σου πει τους πιθανούς λόγους που η ερωτική σου ζωή σταμάτησε να είναι ικανοποιητική ή ενθουσιώδης. Διάβασε παρακάτω, τον βασικό λόγο για τον οποίο μπορεί να σε βαρεθεί το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του:

ΚΡΙΟΣ

Το πάθος του ανάβει γρήγορα και είναι συνήθως βιαστικός να το ζήσει στο έπακρο. Εφόσον τελειώσει ο ενθουσιασμός της κατάκτησης και της φρεσκάδας του καινούργιου κι εσύ σταματήσεις να μοιράζεσαι μαζί του τον αυθορμητισμό και την αίσθηση της περιπέτειας, ο Κριός θα βαρεθεί σίγουρα. Κάθε μέρα μαζί με τον Κριό, πρέπει να είναι η πρώτη μέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Για δύο λόγους μπορεί να σε βαρεθεί ο Ταύρος: είτε επειδή νιώθει ότι δεν εκτιμάς τις πράξεις του, είτε επειδή είσαι αναξιόπιστος/η. Είναι ζώδιο που επικεντρώνεται στην αίσθηση της ασφάλειας και αν δεν του την προσφέρεις, θα… απενεργοποιηθεί συναισθηματικά.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος Θέλει κάποιον/α που θα τον προκαλεί πνευματικά, με εκπλήξεις και νέες εμπνεύσεις. Διαφορετικά, μπορεί να νιώσει απογοητευμένος και να αρχίσει να ψάχνει κάποιον άλλον/η που θα εκτιμήσει τη ζωντάνια του και θα «ταΐσει» την περιέργεια του μυαλού του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved