Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο
Astrology

Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι πολλά υποσχόμενος…

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Ιούνιος για σένα υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό, είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Να τονίσουμε εδώ ότι μιλάμε για τους εκπροσώπους του 1ου και 2ου δεκαημέρου του κάθε ζωδίου. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέμε, διότι του τρίτου θα έχουν ανοιχτά θέματα, εκτός αν υπάρχουν άλλες ενδείξεις στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. δεν θα είναι τόσο ευνοημένα και θα πρέπει να υπάρχουν άλλοι δείκτες στους προσωπικούς τους χάρτες για να έχουν θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάμε με τον Τοξότη που για έναν ακόμα μήνα στα ερωτικά του θα κάνει γλέντι τρικούβερτο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου θα έχει την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του, οπότε η έλξη στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη, το κρεβάτι του θα πάρει φωτιά και φυσικά οι πιθανότητες ενός ειδυλλίου πολύ περισσότερες. Ας μην ξεχνάμε ότι θα συνεχίσει να τον συντροφεύει ο κυβερνήτης του, Δίας, από τον 4ο οίκο και θα έχει και έναν Άρη στον κολλητό του Λέοντα από τις 11 του μήνα που θα του αυξήσει τις προοπτικές, με καινούργιες επαφές και γνωριμίες που είναι πιο πολύ του γούστου του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τυχεροί θα είναι και οι Δίδυμοι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Η Αφροδίτη θα θρονιαστεί στον 2ο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι οι διαθέσεις σου θα αλλάξουν, θα βλέπεις πιο ζεστά το θέμα "σχέση", οπότε θα σε τραβούν και άτομα που είναι διατεθειμένα να μείνουν στο πλευρό σου κι όχι μόνο αυτά που ενδιαφέρονται για κάτι "γρήγορο και εύκολο". Όποιο κι αν επιλέξεις πάντως, θα γίνει δικό σου, αφού η εύνοια του συγκεκριμένου πλανήτη θα είναι μεγάλη. Γι' αυτό, μη διστάζεις να κάνεις τις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved