Δες τον μήνα γέννησής σου και μάθε τι δείχνει για την υγεία σου!
Astrology

Δες τον μήνα γέννησής σου και μάθε τι δείχνει για την υγεία σου!

Δεν το λέμε εμείς! Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι περίπου 55 ασθένειες σχετίζονται με το μήνα γέννησης

Σύμφωνα με τους ερευνητές Columbia University Medical Center, υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα σύνδεσης μεταξύ του μήνα γέννησης και κάποιων ασθενειών. Οι επιστήμονες απομόνωσαν 1.688 διαφορετικές ασθένειες σε 1,7 εκατομμύρια ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε θεραπεία στο New York Presbyterian Hospital, μεταξύ 1985 και 2013. Στο τέλος, ανακάλυψαν ότι περίπου 55 ασθένειες σχετίζονται με το μήνα γέννησης.

Κάποιοι τύποι ασθενειών φαίνεται να είναι πιο συχνοί -ή πολύ λιγότερο συχνοί- σε ασθενείς που γεννήθηκαν σε συγκεκριμένους μήνες, όπως πχ Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητα, άσθμα, καρδιοπάθεια. Οι επιστήμονες, ωστόσο, κατέστησαν σαφές ότι, επειδή γίνονται κάποιοι συσχετισμοί μηνών και ασθενειών δε σημαίνει ότι 100% υπάρχει κίνδυνος ή ότι οι άνθρωποι πρέπει σκόπιμα να αποφεύγουν να γίνονται γονείς σε μια ορισμένη εποχή του χρόνου.

Σύμφωνα με τη μελέτη, λοιπόν, μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα εξής:

1. Αν γεννήθηκες Μάιο και Ιούλιο το πιο πιθανό είναι να μην αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, σε αντίθεση με το αν γεννήθηκες Οκτώβριο και

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved