Αυτά είναι τα 3 πιο χειριστικά ζώδια!
Astrology

Αυτά είναι τα 3 πιο χειριστικά ζώδια!

Είναι μεν… πειστικά, αλλά όχι απαραίτητα επικίνδυνα!

Το να είσαι χειριστικός, δηλαδή να μπορείς να χειραγωγείς τους άλλους, θεωρείται γενικά μια τοξική ιδιότητα που μπορεί να έχει κάποιος. Σίγουρα ακόμα και η απλή αναφορά της λέξης φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις συντρόφων που σε εξαπάτησαν, σκοτεινών και ύπουλων συναδέλφων που σαμποτάρισαν την επιτυχία σου ή ψυχρών πολιτικών που εξαπάτησαν την κοινωνία ξανά και ξανά.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο ύπουλες όλες οι μορφές χειραγώγησης. Ενώ πρόκειται για ένα επικίνδυνο ταλέντο, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι η επιρροή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το καλό όσο και για το κακό. Τα 3 πιο χειριστικά ζώδια που αναφέρονται παρακάτω είναι σίγουρα ικανά και για τα δύο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανότατα έχεις ακούσει ένα σωρό φοβερές ιστορίες για τον διπρόσωπο «μάγο», μιλώντας για τους Διδύμους και αυτό είναι αλήθεια έως ένα βαθμό. Οι Δίδυμοι διαθέτουν μια πληθώρα προσωπικοτήτων και θα φορέσουν το πρόσωπο ή το προσωπείο που ταιριάζει καλύτερα στο περιβάλλον τους κάθε φορά. Προσαρμοστικοί από τη φύση τους, μπορούν να κινηθούν με άνεση σε κάθε τύπο κοινότητας και να μεταμορφωθούν σε άτομα που η κοινότητα μπορεί να εμπιστευθεί. Έχουν επίσης έναν επικίνδυνο τρόπο να χρησιμοποιούν τις λέξεις, συνθέτοντας όμορφες φράσεις που μπορεί να είναι αληθινές, μπορεί και όχι, που όμως θα σε κάνουν να τις πιστέψεις, ούτως ή άλλως. Είναι τα άτομα που μπορούν να πουλήσουν πάγο στην Αλάσκα ή καυτό τσάι ένα καλοκαιρινό απόγευμα με καύσωνα στην παραλία.

Όμως, στην καρδιά των προθέσεων ενός Διδύμου υπάρχει πάντα η επιθυμία να κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, αφού η ανία τον σκοτώνει. Η χειραγώγηση εκ μέρους του είναι σε γενικές γραμμές επιπόλαιη και χωρίς στόχευση και σπανίως αποβαίνει επικίνδυνη – εκτός αν έχει την πρόθεση να είναι. Έχει έντονη ανάγκη να αφήσει

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved