Μην ενοχλείς ποτέ αυτά τα ζώδια όταν ξεκουράζονται!
Astrology

Μην ενοχλείς ποτέ αυτά τα ζώδια όταν ξεκουράζονται!

Το μόνο που ήθελες είναι ένας υπνάκος ή ένα χουζούρεμα!

Όσες φορές είσαι κουρασμένος/η, αυτό που χρειάζεσαι είναι να κοιμηθείς λίγο ή να ξαπλώσεις στον καναπέ σου και να χαλαρώσεις. Θα έχεις παρατηρήσει όμως ότι, εκείνες ακριβώς τις πολύτιμες στιγμές της ξεκούρασης σου, κάποιος/α ή κάποια θα βρεθεί που θα έχει εντελώς άλλη διάθεση, πολύ πιο ζωντανή και κεφάτη από τη δική σου ή ακόμα χειρότερα μπορεί να «έχει λυμένο το ζωνάρι του για καβγά». Κι εσύ το μόνο που ήθελες είναι ένας υπνάκος ή ένα χουζούρεμα! Πώς αντιδράς;

Η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις ενός κουρασμένου ατόμου απέναντι στα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται, ποικίλει από ζώδιο σε ζώδιο. Άλλα μπορούν να αντιδράσουν διαλλακτικά ή με ψυχραιμία, ενώ κάποια άλλα με ένταση ή και θυμό.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα ζώδια που «δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους» όταν είναι κουρασμένα, για αυτό μην τολμήσεις να τα ενοχλήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Μη σου κάνει εντύπωση, αν πας να ξυπνήσεις νωρίτερα το Κριάρι, από την ώρα που έχει βάλει το ξυπνητήρι, αν σου πετάξει παπούτσι ή ό,τι άλλο βρει πρόχειρο εκείνη τη στιγμή. Τα ίδια και χειρότερα θα συμβούν, αν είναι κουρασμένο και προσπαθεί να κοιμηθεί για καμιά ώρα για να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Μην ξεχνάς ότι είναι φουλ στην ενέργεια και συχνά ξεπερνά τα όρια της αντοχής του. Εάν θέλεις να σηκωθεί από το κρεβάτι: α) πλησίασέ το ήσυχα και πες του ότι είναι ώρα ή β) άσ' το να ξυπνήσει μόνο του κι ό,τι γίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved