Αυτά τα ζώδια παραείναι αισιόδοξα και στο τέλος την πατάνε
Astrology

Αυτά τα ζώδια παραείναι αισιόδοξα και στο τέλος την πατάνε

Μάλλον φταίει η μεγάλη τους αυτοπεποίθηση...

Έχει μεγάλη διαφορά το να πιστεύεις στον εαυτό σου από το να αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα και πως τίποτα για σένα δεν είναι ακατόρθωτο. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, όμως σε φυσιολογικά όρια και θα πρέπει να μπορούν να καταλάβουν μέχρι πού φτάνουν οι δυνατότητές τους.

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, δεν το έχουν αυτό, καθώς θεωρούν ότι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν ό,τι όλοι οι άλλοι αδυνατούν, ενδεχομένως γιατί θεωρούν τον εαυτό τους καλύτερο ή πιο τυχερό. Και ας έχουν «φάει» τα μούτρα τους άπειρες φορές…

ΚΡΙΟΣ

Αν υπάρχει κάτι που… περισσεύει στον Κριό, αυτή είναι η υπερβολική του αυτοπεποίθηση. Θεωρεί πως μόνο εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει, ότι έχει λύσεις για όλα, ότι είναι ο καλύτερος όλων, ο αρχηγός τους, ο ατρόμητος και ασταμάτητος «πολεμιστής» που στο πέρασμά του τρίζει η Γη. Ναι, όλα αυτά μπορεί να ακούγονται υπερβολές, αλλά τα πιστεύει, γι' αυτό στο τέλος την πατάει. Γιατί είναι ενθουσιώδης και παρορμητικός, δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο της ήττας, υποτιμά τους γύρω του και έχει λανθασμένη εικόνα για τα όριά του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved