Ο εγωισμός αυτών των 3 ανδρών του ζωδιακού ξεπερνά το μπόι τους
Astrology

Ο εγωισμός αυτών των 3 ανδρών του ζωδιακού ξεπερνά το μπόι τους

Πάνω απ' όλα είναι το Εγώ τους

Μάλλον δε θα εκπλαγείς με τους 3 άντρες της λίστας μας, στην οποία μάλιστα, μερικές αρκετά αξιόπιστες πηγές προσθέτουν και Τοξότη, Αιγόκερω, Σκορπιό. Πριν όμως διαβάσεις παρακάτω, να ξέρεις ότι όλοι -λίγο πολύ- είναι εγωιστές. Ακόμα κι ένας οσιομάρτυρας όπως ο Ιχθύς ή ένα τρυφερό πλάσμα όπως ο Καρκίνος! Απλώς, ο εγωισμός αυτών που θα αναφέρουμε γίνεται αντιληπτός από ένα χιλιόμετρο μακριά. Πάνω απ' όλα είναι το Εγώ τους και μετά όλα τα υπόλοιπα.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός θέλει κάτι, καλύτερα να κάνεις στην άκρη!

Ο Κριός βρίσκεται σε έναν αέναο ανταγωνισμό με όλους γύρω του. Αν έχει την προσοχή του στραμμένη προς ένα βραβείο, μπορεί ακόμα και να πέσει πολύ χαμηλά για να το πάρει. Θα θυσιάσει την ιερότητα της φιλίας, θα αποξενωθεί από τους πάντες και τα πάντα, επειδή εστιάζει τόσο έντονα στη νίκη. Ένας Κριός με υγιή αυτοπεποίθηση, πιθανόν είναι έτοιμος να αναιρέσει και να παραδεχθεί ότι είναι εγωιστής που και που. Ωστόσο, ένας ανασφαλής Κριός θα ισχυριστεί ότι δεν είναι καθόλου εγωιστής. Απλά είναι «αποφασισμένος» ή «αγωνίζεται για το σωστό». Εντάξει, Κριέ, έτσι είναι σίγουρα. Μπορείς να συνεχίσεις να το λες στον εαυτό σου!

Φυσικά δεν είναι όλοι οι Κριοί τόσο εγωιστές. Μερικές φορές χρησιμοποιούν την ατελείωτη φιλοδοξία τους και για να βοηθήσουν ή να ανυψώσουν τους άλλους και, φτάνοντας στην κορυφή, θα πάρουν μαζί και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν γνωρίσεις έναν εξελιγμένο Κριό, μην τον αφήσεις ποτέ να φύγει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved