AstroΤσαούσα 16/03 - 22/03: Δύο και να καίνε
Astrology

AstroΤσαούσα 16/03 - 22/03: Δύο και να καίνε

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Παρ’ όλο που η εβδομάδα έχει πολλές όψεις και οι περισσότερες είναι ευνοϊκές -τολμώ να πω- γίνονται και δύο τετράγωνα – φωτιά που θα φέρουν σεισμούς και μετασεισμούς, μη σου πω, κυρίως σε Ταύρους- Λέοντες- Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά όλοι θα κουνηθούμε ολίγον τι. Στις 17/03 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή στους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα ακούσουμε καλές ειδήσεις, ενώ παίζει να πέσουμε μούρη με μούρη με άτομα που γουστάρουμε στο ξαφνικό. Στις 18/03 γίνεται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, αλλά μην τη βλέπεις έτσι γλυκούλα, εκεί κοντά είναι και ο Ποσειδώνας και μία θολούρα θα υπάρξει. Τα βασικά θύματα είναι Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς. Το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει αρκετά, αφού όσο να πεις θα μας σκουντήξει κάπως να δούμε πέρα από τη μύτη μας. Και πάμε τώρα στην πρώτη βόμβα! Αφροδίτη στον Υδροχόο τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Χωρισμοί, τσακωμοί, κλαυθμοί και οδυρμοί για τους Σταθερούς (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι). Στις 20/03 με την Εαρινή Ισημερία, ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό . Μην πάρεις και πολύ στα σοβαρά αυτό που λένε για πρώτη μέρα της Άνοιξης, αστρολογική Πρωτοχρονιά κλπ και βιαστείς να τρέξεις στα λιβάδια ανέμελα με τις κοτσίδες ξέμπλεκες. Γιατί ναι μεν στις 21/03 θα ακούσεις κάτι πολύ καλό λόγω, της Συνόδου Ερμή- Δία στους Ιχθύς, αλλά ξοπίσω έρχεται ο Αρμαγεδδών (δεύτερη βόμβα). Τελευταία όψη της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν μένει τίποτα όρθιο, ειδικά για τους Σταθερούς!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved