Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν μπορούν το «μακριά κι αγαπημένοι»
Astrology

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν μπορούν το «μακριά κι αγαπημένοι»

Δεν αντέχουν να μη βλέπονται ή να μην είναι μαζί με τον καλό ή την καλή τους

Οι περισσότεροι, όταν ρωτηθούν πώς θέλουν να είναι η σχέση τους με έναν/μία σύντροφο, το πιο πιθανό είναι να απαντήσουν ότι θα ήθελαν να είναι μαζί του/ης συνεχώς. Αλλά, όπως θα έχεις διαπιστώσει, σε αρκετές περιπτώσεις η ζωή, για λόγους επαγγελματικούς, εκπαιδευτικούς ή άλλους, μπορεί να βάλει εμπόδια και να δημιουργηθεί μια φυσική απόσταση στο ζευγάρι. Άλλοι το δέχονται πιο εύκολα, άλλοι όμως, όπως τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε, δεν αντέχουν με τίποτα το μακριά κι αγαπημένοι, γιατι είναι αδύνατον να στερηθούν τη φυσική και σαρκική επαφή με τον άνθρωπο που επιθυμούν. Ποια είναι αυτά;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Είναι παρορμητικός και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ένστικτά του. Ως εκ τούτου, το να μην μπορεί να πλησιάσει ή να αγγίξει τον/την σύντροφό του όταν το επιθυμεί είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτό το ζώδιο.

Επιπλέον, δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την υπομονή, οπότε το να βρίσκεται για πολύ καιρό μακριά από το αντικείμενο του πόθου του μπορεί να του προκαλέσει έντονη δυσφορία που σύντομα μετατρέπεται σε πικρία ή ακόμα και μνησικακία. Αν και ο Κριός μπορεί να αντέξει να βρεθεί μακριά από το ταίρι του για λίγο καιρό, αν αυτό παρατραβήξει, είναι πολύ πιθανό να του πέσει πολύ βαρύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved