Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Αύγουστο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Αύγουστο

Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα περάσουν όμορφα

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Αύγουστο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Αύγουστο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΛΕΩΝ

Περιμένεις πώς και πώς να ακούσεις μια καλή κουβέντα και η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάρει αρκετό καιρό η μπάλα, όμως εσύ που είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, εκτός του ότι έχεις έναν Δία στον Κριό να τριγωνίζει τον Ήλιο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι είσαι με αέρα στα πανιά σου και έχουν ανοίξει οι ορίζοντές σου, τον Αύγουστο από τις 12 η Αφροδίτη θα είναι πάνω σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγάλεις τα απωθημένα σου, να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου και να τραβήξεις όλα τα φώτα πάνω σου. Πιθανό είναι κι ένα ταξίδι αναψυχής, που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σου, αλλά και μια πρόταση ή γνωριμία που θα είναι τυχερά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved