Τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους
Astrology

Τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους

Όλα τα ζώδια, με τον Ανάδρομο Άρη θα έχουν προβλήματα, αυτά όμως θα επηρεαστούν πιο πολύ

Ο Άρης στους Διδύμους από τις 31/10 θα γυρίσει ανάδρομος, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 14/1/2023, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα κι εντάσεις και ρήξεις στις σχέσης. Το πιο πιθανό είναι να επανέλθουν και παλιότερα θέματα που δίχασαν ή προκάλεσαν δυσάρεστες καταστάσεις. Από την άλλη, όπως αντιλαμβανόμαστε, μόνο τέτοια ξεκαθαρίσματα και επίλυση με συνοπτικές διαδικασίες μας επιτρέπονται να κάνουμε, καθώς υπάρχει μια "παύση" νέων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αρκετά ζώδια θα ταλαιπωρηθούν ανάλογα με τον τομέα που θα βρίσκεται, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα που θα δοκιμαστούν αρκετά και ίσως βιώσουν δυσάρεστα γεγονότα.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα πέντε ζώδια που θα υποφέρουν από τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σου θα είσαι σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Θα θέλεις πολύ, αλλά δε θα μπορείς να κάνεις διάφορα, ενώ όλη η ενέργειά σου θα είναι κι αυτή... εγκλωβισμένη, με αποτέλεσμα να έχεις νεύρα, ακόμα και θυμό, που δε θα μπορείς να εκτονώσεις πουθενά, εκτός από τα άτομα που σε περιβάλλουν, τα οποία τείνουν να γίνουν ο σάκος του μποξ, αφού αυτά θα πληρώνουν τη νύφη και θα υποστούν τα ξεσπάσματά σου. Από την άλλη, ενδεχομένως να "ξυπνήσει" ένας ανταγωνισμός ή αντιπαλότητα, αφού θα επανεμφανιστεί η αιτία που τα προκάλεσε, οπότε πάλι θα βρεθείς επί ποδός πολέμου, τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να λήξεις το όλο θέμα. Σε ό,τι αφορά σε καινούργια εγχειρήματα, οργανώσου αλλά μην δράσεις, αν δεν γυρίσει ορθόδρομος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved