Τρία ζώδια που θα χειραγωγούσαν τον άντρα τους για να κάνουν παιδί
Astrology

Τρία ζώδια που θα χειραγωγούσαν τον άντρα τους για να κάνουν παιδί

Είτε εκείνος ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, είτε όχι, εκείνες θα μένανε έγκυες, χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους για να τον… «τουμπάρουν».

Θα προσπαθούσαν να τον μανιπουλάρουν με κάθε τρόπο, προκειμένου να περάσει το δικό τους. Αν μια από τις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, αποφάσιζε ότι θέλει να γίνει μητέρα, τότε τίποτα δεν θα την σταμάταγε από το να το πετύχει. Ακόμα και αν ο άντρας της δεν ήταν έτοιμος για παιδί ή δεν ήθελε εκείνη την περίοδο για διάφορους λόγους να γίνει πατέρας, εκείνες δε θα δίσταζαν να τον χειραγωγήσουν και να μην καταλάβει από πού του ήρθε το…μωρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι γνωστή για το πείσμα της. Έτσι και της μπει μια ιδέα στο μυαλό, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Αν η Ταυρίνα αποφασίσει να γίνει μητέρα, τότε ο άντρας της δεν έχει καμία… τύχη στο να προβάλλει την οποιαδήποτε αντίσταση ή ενδοιασμό. Είτε μιλάει, είτε όχι, δεν πρόκειται να εισακουστεί. Και πολύ απλά η Ταυρίνα θα καταφύγει σε δόλια μέσα και χειραγώγηση για να περάσει το δικό της και να κάνουν παιδί. Και όταν η Ταυρίνα βάλει κάτι ως στόχο, θεώρησε ότι έχει γίνει ήδη. Τόσο σίγουρα είναι τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved