Ο αριθμός τηλεφώνου σου αποκαλύπτει τις συνομιλίες που κάνεις
Astrology

Ο αριθμός τηλεφώνου σου αποκαλύπτει τις συνομιλίες που κάνεις

Δείχνει τη σημασία και το είδος θεμάτων που συζητάς

Το ότι έχεις έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου είναι ένα γεγονός εντελώς συμπτωματικό, καθώς σου δίνεται από μια εταιρεία τηλεφωνίας και δεν το επιλέγεις εσύ. Όμως αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι μπορεί να αντανακλά την ενέργεια της επικοινωνίας σου ή το ύφος της. Επίσης, μην ξεχνάς ότι μια κλήση, προσωπική ή επαγγελματική, σε φέρνει σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο στην άλλη άκρη της γραμμής και χρωματίζεται ανάλογα.

Ακριβώς όπως ένα όνομα προβάλλει μια εικόνα του ατόμου ή μιας επιχείρησης, έτσι κι ένας αριθμός τηλεφώνου αποκαλύπτει τις συνομιλίες που πρέπει να περιμένεις.

Είναι απλό. Πάμε να δεις!

Για να μάθεις τι συμβολίζει ο αριθμός τηλεφώνου σου, θα πρέπει να μειώσεις τα δέκα ψηφία του αριθμού σου, προσθέτοντάς τα, μέχρι να μείνει μόνο ένας αριθμός και στη συνέχεια να διαβάσεις τον αντίστοιχο αριθμό που σημειώνεται στη λίστα που ακολουθεί.

Παράδειγμα:

6986625789

6+9+8+6+6+2+5+7+8+9=66

Προσθέτεις το 6+6=12

Για να βγει μονοψήφιος αριθμός, ξαναπροσθέτεις το 2+1=3

Σε αυτό το παράδειγμα το 3 είναι το τελικό ψηφίο και η σωστή έννοια που το αντιπροσωπεύει.

Άθροισε κι εσύ τα ψηφία του τηλεφώνου σου, βρες τον μονοψήφιο αριθμό και διάβασε τι σημαίνει:

Αριθμός 1

Συνήθως αν έχεις αυτό το νούμερο, το τηλέφωνο δεν χτυπάει πολύ, καθώς οι περισσότερες κλήσεις είναι εξερχόμενες και γίνονται από εσένα. Οι συζητήσεις σου είναι πάντα για συγκεκριμένα θέματα και συνήθως για ιδέες. Η διάρκεια της κλήσης, δε, τείνει να είναι μεγάλη ή μικρή αλλά πάντα θα διακοπεί με ένα απότομο τέλος, καθώς όταν ειπωθούν τα σχετικά με το θέμα σου, το κλείνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved