AstroΤσαούσα 28/12 - 03/01: Ο μοιραίος και η ωραία
Astrology

AstroΤσαούσα 28/12 - 03/01: Ο μοιραίος και η ωραία

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Με ρομαντική διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα στις 28, λόγω του εξαγώνου της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Θα υπάρχει μία τάση εξιδανίκευσης των πάντων όλα και αρκετά καλές προθέσεις.

Στις 29 Δεκεμβρίου ο στάσιμος Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν σύνοδο και ειδικά εάν είσαι Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως ή Ζυγός να τις περιμένεις τις καλές ειδήσεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Στις 30 ξεκινάει την αναδρομή του ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω, επομένως μην περιμένεις για τις επόμενες τρεις εβδομάδες να πάνε ίσια τα πράγματα, κυρίως ανήκεις σε ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι).

Συνάντηση φωτιά έχουμε ανήμερα την Πρωτοχρονιά με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μοιραίες σχέσεις, έντονα συναισθήματα, πάθη και λάθη πέρα από κάθε λογική θα ζήσουν κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου.

Στις 3 του μήνα και ο Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα και κάπως θα ηρεμήσει η κατάσταση με την ατμόσφαιρα να γίνεται πιο ανάλαφρη και γλυκιά.

Τελευταίο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 3 του μήνα. Από την καινούρια της θέση θα μοιράσει εύνοια και ευκαιρίες κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό θα δείξεις σε όλους στη δουλειά Κριάρι του 3ου δεκαημέρου και το μαύρο σκοτάδι θα φάει όποιον σε αμφισβητήσει. Ίντριγκες και ραδιουργίες είναι ευκολάκι για σένα και τους παίζεις όλους όπως θέλεις. Με τον άλφα ή βήτα τρόπο περνάει τι δικό σου. Άλλωστε έχεις και τις κατάλληλες εμπνεύσεις και τις σωστές γνωριμίες για να το κάνεις και να βγεις και λάδι. Ωστόσο τρέναρε να πάρεις αποφάσεις όσο μπορείς, μήπως και αλλάξει η γνώμη σου ή κάποιες καταστάσεις και δεδομένα. Με θέματα και υποθέσεις της δουλειάς αλλά στο πολύ πιο χαλαρό ασχολείσαι κι αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου χαλάς χρήμα σαν να μην υπάρχει αύριο, όμως και η επόμενη μέρα θα ξημερώσει και θα σου χτυπήσουν την πόρτα τα οι υποχρεώσεις σου και τα πάγια έξοδα σου...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved